Η στιγμή που τα παιδιά του γαμπρού διέκοψαν τον γάμο του και απαίτησαν διατροφή – «Πρέπει να μας προσέχεις»

η-στιγμή-που-τα-παιδιά-του-γαμπρού-διέκ-112693

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Περού όταν ο  Adrián Chamorro επρόκειτο να παντρευτεί την κοπέλα του στον επαρχιακό δήμο του Pasco, και εμφανίστηκαν ξαφνικά τα τέσσερα παιδιά του που του ζητούσαν την διατροφή που τους αναλογεί.

Με πανό εμφανίστηκαν ζητώντας διατροφή τα τέσσερα παιδιά του στο Περού

Τα τέσσερα παιδιά του εμφανίστηκαν με πανό που απαιτούσαν να μην παντρευτεί γιατί τους χρωστούσε δύο χρόνια διατροφής και ήταν υποχρέωσή του να τα φροντίσει.

Στο μέρος βρισκόταν η μεγάλη κόρη, 21 ετών, και τα τρία μικρότερα παιδιά του, συνοδευόμενα από άλλους συγγενείς τους. Μπήκαν στο δημοτικό συγκρότημα και πάλεψαν με τους καλεσμένους για να φτάσουν στον πατέρα τους και να τον εμποδίσουν να παντρευτεί.

Ανάμεσα σε κραυγές και σπρωξίματα, τα αδέρφια του ζήτησαν να μην παντρευτεί, και να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας. Μια από τις μικρότερες κόρες επανέλαβε ξανά και ξανά: «Μην παντρευτείς, φρόντισέ με», ενώ οι παρευρισκόμενοι τους ζήτησαν μόνο να ηρεμήσουν.

Δεν έχει δει τα παιδιά του από τον θάνατο της μητέρας τους ο πατέρας στο Περού

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη κόρη, η οποία είναι επίσης μητέρα ενός παιδιού, τα τρία μικρότερα αδέρφια της δεν έχουν λάβει χρήματα από τον πατέρα τους από τον θάνατο της μητέρας τους πριν από δύο χρόνια.

«Θέλω απλώς να φροντίζει τα αδέρφια μου. Λέει ότι δεν έχει χρήματα να τα ταΐσει, αλλά έχει χρήματα για να παντρευτεί. Για δύο χρόνια δεν πέρασε ούτε να τα δει μετά τον θάνατο της μητέρας μου», δήλωσε η ίδια.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να ηρεμήσουν τα τέσσερα αδέρφια και τους συγγενείς τους ενώ έπεισαν τον πατέρα να μην πραγματοποιήσει τον γάμο.

Του εξήγησαν ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να παντρευτεί και του συνέστησαν να τακτοποιήσει το θέμα της διατροφής των παιδιών.

Έτσι, τα αδέρφια εκπλήρωσαν μέρος του σχεδίου τους αποτρέποντας τον γάμο του πατέρα, ωστόσο η καταβολή της διατροφής είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Δίκιο είχαν τα καημένα τα παιδιά, αφού δεν έχουν δει τον πατέρα τους από τον θάνατο της μητέρας τους. Εντελώς αφρόντιστα… πώς να μην κάνουν κάτι τέτοιο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ