Νόμιζε ότι είναι έγκυος, αλλά μέσα της δεν ήταν έμβρυο – Αφωνοι όλοι μετά την εγχείρηση

νόμιζε-ότι-είναι-έγκυος-αλλά-μέσα-της-δ-113695

Μια συγκλονιστική αλλά ταυτόχρονα αληθινή ιστορία μιας 28χρονης κοπέλας που η κοιλιά της μεγάλωνε συνέχεια και η ίδια νόμιζε πως ήταν έγκυος… αλλά η μοίρα της επιφύλασσε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς λύθηκε.

Αντιμέτωπη με μία απρόσμενη περιπέτεια υγείας, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, ήρθε μία 28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας, η οποία βλέποντας την κοιλιά της να μεγαλώνει, νόμιζε πως ήταν έγκυος.

Νόμιζε ότι ήταν έγκυος αλλά τα τεστ βγαίναν αρνητικά

Η 28χρονη πιστεύοντας πως είναι έγκυος, πήρε τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο όμως βγήκε αρνητικό. Η ίδια εξομολογείται στο BBC: «Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά».

 

Μια τεράστια κύστη είχε η κοπέλα που νόμιζε πως ήταν έγκυος

Όταν η ίδια πήγε στον γιατρό και έκανε υπέρηχο και αξονική τομογραφία, έμειναν όλοι άφωνοι, καθώς όπως την ενημέρωσαν μέσα της είχε μεγαλώσει μια κύστη, βάρους 26 κιλών. Μετά από μία επιτυχή επέμβαση τεσσάρων ωρών, οι γιατροί την αφαίρεσαν και ευτυχώς η 28χρονη δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα.

 

«Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά», ανέφερε η Keely για την περιπέτειά της.

Καλά και αυτή η κοπέλα δεν ανησύχησε που τα τεστ έβγαιναν συνέχεια αρνητικά να πάει σε έναν γιατρό; Επρεπε να περιμένει τόσο καιρό;

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ