Μπράβο, λεβέντη: Ο Ιωακείμ μιλά 4 γλώσσες, ξέρει 3 μουσικά όργανα και νίκησε το σύνδρομο Down

Ανακαλύψτε τον κόσμο του Ιωακείμ, ενός νεαρού με σύνδρομο Down που αποτελεί έμπνευση και πηγή θαυμασμού. Ο Ιωακείμ ζει μια φυσιολογική ζωή
μπράβο-λεβέντη-ο-ιωακείμ-μιλά-4-γλώσσε-178110

Ο Ιωακείμ, ενός νεαρος με σύνδρομο Down που αποτελεί έμπνευση και πηγή θαυμασμού. Παρά τις προκλήσεις, ο Ιωακείμ δεν κατέχει μόνο άπταιστα 4 ξένες γλώσσες, αλλά παίζει επίσης 3 μουσικά όργανα και έχει γράψει ένα δικό του βιβλίο.

Η ιστορία του ξεκινά από την αγάπη και την αποφασιστικότητα της μητέρας του, η κυρία Κατερίνα Φροσύνη γέννησε πριν από 27 χρόνια το τέταρτο παιδί της, το οποίο ήξερε πως είχε σύνδρομο Down και αποφάσισε να κρατήσει και να τον υποστηρίξει με όλη της την καρδιά.

Μέχρι τα 4 του χρόνια, ο Ιωακείμ όχι μόνο δεν μιλούσε, αλλά δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος. Μέχρι που κάποιος μίλησε στους γονείς του για το πρόγραμμα του ινστιτούτου «Glen Doman» στην Αμερική.

Οι γονείς του, τον πήγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και έμαθαν τα πάντα για αυτό το πρόγραμμα που τελικά χάρισε στον μικρό γιο τους μία νέα ζωή.Σήμερα, παρά τις προκλήσεις, ο Ιωακείμ ζει μια φυσιολογική ζωή και εργάζεται σε ένα λογιστικό γραφείο. Μαζί με τη μητέρα του, έχουν γράψει το βιβλίο “Είμαι ο Ιωακείμ… Μάθετε πώς ξεπέρασα το σύνδρομο Down”, το οποίο έχει ήδη αλλάξει ζωές και βοηθήσει χιλιάδες οικογένειες να αντιμετωπίσουν την πρόκληση με αγάπη και αποφασιστικότητα

Το βιβλιο του Ιωακειμ:

Μάλιστα, μαζί με τη μητέρα του έγραψαν βιβλίο με τίτλο “Είμαι ο Ιωακείμ… Μάθετε πώς ξεπέρασα το σύνδρομο Down”, με το οποίο έχουν ήδη βοηθήσει χιλιάδες οικογένειες να αντιμετωπίσουν σωστά την κατάσταση, ώστε παιδιά που πάσχουν από το σύνδρομο να αποκτήσουν μία φυσιολογική ζωή όπως όλα τα άλλα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ