«Μας βοήθησε ο Θεός»: 83χρονος λεβέντης από την Καρδίτσα πήρε αγκαλιά και έσωσε την καρκινοπαθή γυναίκα του

83χρονος από την Καρδίτσα ήρε αγκαλιά και έσωσε την γυναίκα τουτ ην ώρα που η κακοκαιρία Daniel είχε καταστρέψει με χειμάρρους την Καρδίτσα.
μας-βοήθησε-ο-θεός-83χρονος-λεβέντης-177662

Τις έντονες στιγμές αγωνίας που βίωσε ενώ προσπαθούσε, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, να σώσει την άρρωστη γυναίκα του περιέγραψε στο Open ένας 83χρονος από την Καρδίτσα.

Ο κ. Γιώργος βρήκε τη δύναμη να πάρει στην αγκαλιά του την σύζυγό του, κυρία Χρυσούλα την ώρα που η κακοκαιρία Daniel είχε σαρώσει με χειμάρρους την Καρδίτσα.

83χρονος από την Καρδίτσα: «Μας βοήθησε ο Θεός»

Εξιστορώντας την ιστορία του στην δημοσιογράφο, Ευλαμπία Ρέβη, για την δύναμη που βρήκε τις δύσκολες ώρες της κακοκαιρίας αναφέρει:

«Ένας άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο. Μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Αν ήταν περισσότερα μέτρα μπορεί να πέφταμε και οι δύο και να πνιγόμασταν. Μας βοήθησε ο Θεός. Χτυπάει η καμπάνα και σηκωνόμαστε και με παίρνουν τηλέφωνο ότι πνιγόμαστε. Τρακτέρ και αυτοκίνητο ήταν μέσα στο νερό. Δεν περίμενα τίποτα άλλο. Έπρεπε να σώσω την γυναίκα μου και τον εαυτό μου. Την παίρνω την γιαγιά στον ώμο, αγκαλιά, μέσα στο νερό, την ανέβασα πάνω και ήρθαν οι γείτονες και με βοήθησαν και αυτοί. Ήμουν βρεγμένος μέχρι το πρωί. Δεν υπήρχαν ρούχα, δεν υπήρχαν τίποτα».

«Είμαι 20 χρόνια άρρωστη και κάνω χημειοθεραπείες», λέει η κυρία Χρυσούλα.

«Έχουμε τέσσερα εγγόνια και τρία δισέγγονα. Είμαστε 60 χρόνια παντρεμένοι. Πολύ με αγαπάει, δεν έχω παράπονο», αναφέρει η ίδια εμφανώς συγκινημένη.

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία «Daniel» έφερε σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες στην Καρδίτσα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές. Πολλοί κάτοικοι βίωσαν δύσκολες στιγμές,

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ