«Λυγίζουν» και οι πιο σκληροί: Το κουταβάκι που εκλιπαρεί για λίγη αγάπη βρίσκει τελικά το αιώνιο σπίτι του

Ενα μικρό κουτάβι που περπατούσε μόνο του στον άδειο δρόμο. Φορούσε μια πινακίδα γύρω από τον μικρό του λαιμό η οποία του εξασφάλισε σπίτι.
λυγίζουν-και-οι-πιο-σκληροί-το-κουτα-179321

Ήταν ένα μικρό κουτάβι που περπατούσε μόνο του στον άδειο δρόμο, αποπνέοντας μια αίσθηση απόγνωσης και απομόνωσης. Φορούσε μια πινακίδα γύρω από τον μικρό του λαιμό, που απευθυνόταν σε κάθε περαστικό με το συναισθηματικό μήνυμα “χρειάζομαι ένα σπίτι”. Σε τέτοιες στιγμές, αναπολούμε με μελαγχολία την απροστάτευτη φύση και την απόρριψη που μπορεί να αισθάνεται ένα αδέσποτο ζώο. Το κουτάβι απουσίαζε από τη θερμή φροντίδα, την αγάπη και τη συντροφικότητα που τόσο πολύ χρειάζεται ένα πλάσμα.

Ωστόσο, αυτή η άθλια κατάσταση άλλαξε χάρη στην πινακίδα που φορούσε. Ένας ευαίσθητος περαστικός εντόπισε το μικρό ζωάκι και αντέδρασε με συμπόνοια και αγάπη.

Το φοβισμένο μικρό κουτάβι:

Σε ηλικία μόλις 8 εβδομάδων, το φοβισμένο μικρό κουτάβι, που κλαψούριζε ασταμάτητα, είχε τοποθετήσει στο λαιμό του ένα αμήχανο σημάδι που έλεγε: “Χρειάζομαι ένα σπίτι”. Ποιος ξέρει πόσοι άνθρωποι πέρασαν από δίπλα του και δεν έκαναν τίποτα! Τελικά, μια γυναίκα είδε το κουτάβι και κάλεσε την οργάνωση διάσωσης.

“Πολλά κουτάβια εγκαταλείπονται σε αυτό το μέρος”

Ήρθαν αμέσως για να παραλάβουν το κουτάβι. Φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του, αλλά σίγουρα ήταν πεινασμένο και διψασμένο. Η οργάνωση διάσωσης λέει ότι πολλά κουτάβια εγκαταλείπονται σε αυτό το μέρος του κόσμου επειδή η στείρωση των κατοικίδιων ζώων είναι πολύ δαπανηρή.

Φυσικά, οι ιδιοκτήτες σκύλων δεν έχουν καμία δικαιολογία για να αφήσουν ένα ζώο να τα βγάλει πέρα μόνο του, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Η ομάδα διάσωσης έφερε το κουτάβι πίσω στην έδρα της, όπου αξιολογήθηκε κατάλληλα. Από ιατρικής άποψης, είναι καλά στην υγεία του.

Το επόμενο βήμα είναι να τον τοποθετήσουν σε μια ανάδοχη οικογένεια μέχρι να μπορέσει να υιοθετηθεί. Δεδομένου ότι είναι τόσο νεαρό, πιθανότατα θα μείνει με την ανάδοχό του μέχρι να γίνει περίπου 12 εβδομάδων.

Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετηθεί σε μια ανάδοχη οικογένεια μέχρι να μπορέσει να υιοθετηθεί. Δεδομένου ότι είναι τόσο νέος, πιθανότατα θα μείνει με την ανάδοχό του μέχρι να γίνει περίπου 12 εβδομάδων.

Ο καημένος ο μικρός σκύλος δεν κινδυνεύει πλέον. Δεν θα μείνει ποτέ ξανά πίσω. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχεί ότι θα πεινάσει. Είναι ασφαλές και υγιές!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ