Θαύμα που συγκλονίζει: «Είδα μια γυναίκα να στέκεται πάνω από τη σύζυγό μου κι είχε στο χέρι της έναν σταυρό»

Θαύμα της Αγία Ελένης: «Ήμουν δίπλα της στο νοσοκομείο και όπως είχα ξαπλώσει είδα μια γυναίκα που στεκόταν πάνω από τη σύζυγό μου».
θαύμα-που-συγκλονίζει-είδα-μια-γυναί-203972

Η Αγία Ελένη, μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και σημαντική μορφή στην ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι γνωστή για τα πολλά θαύματα που αποδίδονται στη μεσολάβησή της. Η παραπάνω ιστορία παρουσιάζεται αυτούσια όπως ακριβώς μας κοινοποιήθηκε.

Θαύμα της Αγία Ελένης:

«Η γυναίκα μου έκανε χημειοθεραπείες και πονούσε.

Ήμουν δίπλα της στο νοσοκομείο και όπως είχα ξαπλώσει κοντά της, στο κρεβάτι της, είδα μια γυναίκα που στεκόταν πάνω από τη σύζυγό μου, έχοντας το χέρι της ακουμπισμένο στο κεφάλι της γυναίκας μου και στο άλλο χέρι κρατούσε το σταυρό.

Μόλις τη βλέπω, τρομάζω και τη ρωτάω «ποια είσαι εσύ;», αλλά είχε ήδη εξαφανιστεί . Η γυναίκα μου νόμιζε ότι παραμιλάω από την κούραση, αλλά εγώ δεν ξέχασα ποτέ τη μορφή αυτής της γυναίκας.

Μετά από μερικούς μήνες που αισθάνθηκε καλύτερα η συζυγός μου, γιατί μας είπαν οι γιατροί ότι προλάβαμε τον καρκίνο πριν εξαπλωθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα, πήγαμε στην εκκλησία για να ανάψουμε κερί στην Παναγία.

Εκεί λοιπόν δίπλα από το εικόνισμα της Παναγίας ήταν μια μεγάλη εικόνα της Αγίας Ελένης με τον γιο της Κωνσταντίνο.

Άρχισα να κλαίω γιατί τότε κατάλαβα ότι η Αγία ήταν αυτή που θεράπευσε τη γυναίκα μου και την έφερε και πάλι όρθια κοντά στα παιδιά μας.

Κλαίω γιατί μέχρι τότε ένα κερί άναβα στην Παναγία και δεν έδινα σημασία στους Αγίους. Κι όμως η Αγία Ελένη βοήθησε την οικογένειά μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σάλος με νέα κόντρα Τζίμα – Πρετεντέρη on air: «Δεν νοιάζει εσένα αλλά νοιάζει εμάς που δουλεύουμε εδώ»

Το θαύμα έγινε: Η Αγία Ζώνη χάρισε δίδυμα σε ζευγάρι Παλαιστινίων

Κώστας Καζάκος: Ο σπουδαίος ηθοποιός, η θητεία του στην τέχνη και η απώλεια της κόρης του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ