Μελίνα Ασλανίδου: «Εγώ πιστεύω ως Χριστιανή Ορθόδοξη στον δικό μου Θεό, θα πάω να μεταλάβω, έχω φύλακα άγγελο»

H Μελίνα Ασλανίδου μέσα από μια κατάθεση ψυχής, μίλησε για την πίστη της και τη σχέση της με τον Θεό, σε πρόσφατη συνέντευξη.
μελίνα-ασλανίδου-εγώ-πιστεύω-ως-χρισ-203108

Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν.

Μελίνα Ασλανίδου: Απόσπασμα από την συνέντευξη της

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάποτε κάποιο περιστατικό που την έφερε ακόμη πιο κοντά στον Θεό, ή για το αν ένιωσε ότι έχει κάποιον φύλακα-άγγελο, η τραγουδίστρια απάντησε:

«Ξέρω από μικρό παιδί ότι έχω τον φύλακα-άγγελό μου, το έχω βιώσει άπειρες φορές. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στην εκκλησία, έχω κάνει κατήχηση. Με μεγάλωσε ένας ιερέας από την Κύπρο και τα 12 παιδιά που ήμασταν στις χορωδίες και μαθαίναμε τη ρίζα μας, μας είχε σαν παιδιά του. Από πολύ νωρίς ήμουν κοντά στον Θεό, έκανα όμως και την αμφισβήτησή μου και την επανάστασή μου. Κατάλαβα όμως στο τέλος της ημέρας ότι η πίστη είναι η δύναμή μου».

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», πρόσθεσε:

«Εγώ πιστεύω ως Χριστιανή Ορθόδοξη στον δικό μου Θεό και προσπαθώ να είμαι όσο πιο σωστή γίνεται απέναντι και στους άλλους. Δεν είμαι μια Χριστιανή Ορθόδοξη που δεν θα πάει ποτέ στην εκκλησία. Θα πάω και θα μεταλάβω, θα κάνω τους κανόνες που θα μου πει ο πνευματικός μου. Μου αρέσει και το κάνω, το αγαπώ».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Προειδοποίηση από τον Αρνιακό: Αλλάζει ραγδαία ο καιρός σε λίγες ώρες – Πού θα έχει καταιγίδες

Ξεσπά η Σόνια Σωτηροπούλου: «Είναι χαζή αυτή η ερώτηση, είναι άκομψο να ρωτάς κάτι τέτοιο»

Μαθεύτηκε από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός – Βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ