Έσωσε ένα μωρό από «τα δόντια του χάρου»: Συγκλονίζει το θαύμα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου

Ένα συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας: Πως ένα νεογέννητο μωρό σώθηκε από βέβαιο θάνατο μετά από την επέμβασή της.
έσωσε-ένα-μωρό-από-τα-δόντια-του-χάρου-202631

Όπως λέει ο άνθρωπος που περιγράφει το θαύμα της Παναγίας στο νεογέννητο μωρό: «Έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου… Αλλά είχα την πίστη μέσα μου».

Δέος προκαλεί το μέγα θαύμα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, η οποία έσωσε νεογέννητο μωρό που είχε κάταγμα στο κρανίο. Όπως αναφέρει η μητέρα του βρέφους έκανε κάθε μέρα προσευχή και παρακαλούσε τη Μεγαλόχαρη να τη βοηθήσει.

«Πριν λίγες ημέρες ήρθε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι μας!!!! από τις αρχές της κύησης μας ενημέρωσε ο γιατρός ότι πιθανή ημερομηνία τοκετού θα είναι στην 10 Οκτώβρη…Με την ευκαιρία, δείτε το θαύμα της Παναγίας σε άρρωστο αγόρι.

Έλεγα με την γυναίκα μου μακάρι να γεννήσεις 1 Οκτωβρίου που είναι η γιορτή της Παναγίας της Γοργουπηκοου (έχω ταγμένο το πρώτο μου παιδί στην Παναγία και το βάφτισα στο Μετόχι στο Σοχο)..περνώντας οι μήνες όλα καλά και αφού πλησίαζε ο τοκετός , καισαρική προγραμματισμένη, λέμε τον γιατρό αν γίνεται να την κάνουμε στης 1 Οκτωβρίου, όχι λέει είναι αργά δεν μας παίρνει και να μην τα πολυλογώ 28 γεννιέται η κόρη μου! Όλα καλά όλα ωραία μέχρι τότε μας την βγάζουν έξω την βλέπουμε χαμόγελα αγκαλιές όλα καλά…μετά από περίπου 1 τέταρτο με φωνάζει ο γιατρός μέσα, λέω θα μου πει για τις λεπτομέρειες του τοκετού!!!

Έχουμε ένα θεματάκι μου λέει το μωρακι από την μια πλευρά το κεφαλάκι του έχει μια λακούβα δεν ξέρουμε τι είναι καλό θα ήταν να το κοιτάξουμε! Κόπηκαν τα πόδια μου έχασα την γη .. Να μην τα πολυλεω βάλαμε το παιδί στην μονάδα μέσα (νεογνόλογική)και μας είπαν ότι αυτό ήταν ένα εμπιεστικό κάταγμα κρανίου!

Κλάματα στεναχώρια και εγώ πόσο μάλλον η εγχειρισμένη γυναίκα μου που ενώ κυοφορούσε 9μηνες το μωράκι της να μην μπορεί να το πάρει αγκαλιά…

 

Μέγα θαύμα της Παναγίας: «Την παρακαλούσα κάθε μέρα…»

Παρακαλούσα κάθε μέρα την Παναγία να κάνει καλά το μωράκι μου, είχα λάδι από το καντήλι Της από το Άγιο Όρος και στο επισκεπτήριο στην μονάδα ενώ δεν μας άφηναν να αγγίξουμε το παιδί εγώ το έβγαλα και Σταύρωσα το κεφαλάκι του!!!

Την επόμενη μέρα με βρίσκει ένας παιδονευροχειρουργος εξαίρετος άνθρωπος μου λέει πως έχουν τα πράγματα τι επιλογές έχουμε να διαλέξουμε και το ρίσκο που εμπεριέχουν!

Αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε σε μια σχετικά ανώδυνη μέθοδος η οποία δόξα το θεό πέτυχε αλλά έπρεπε να περιμένουμε τουλάχιστον 24ωρες να κάνουμε υπέρηχο εγκεφάλου μην τυχόν δημιουργήθηκε καμιά αιμορραγία στο κεφαλάκι !!!

Άγχος και στεναχώρια δεν φαντάζεσαι…έχασα κυριολεκτικά 10 χρόνια από την ζωή μου…Αλλά είχα την πίστη μέσα μου για την Παναγία μας…Ξημέρωνε 1 του μηνός η Γιορτή της είχε πάει μεσημέρι απόγευμα τίποτα ακόμα είχα απελπιστεί, μιλάω με έναν γέροντα το πρωί εκείνη της μέρα από το Δοχείαρι τον Πάτερ Θεολόγο και μου λέει έχε πίστη έχε πίστη στην Παναγία μας… 8παρα το βράδυ έκανε το Θαύμα Της μας περνούν από την νεογνόλογική και μας λένε ελάτε να πάρετε το μωράκι σας είναι υγιέστατο όλα πήγαν όπως ήθελε Εκείνη ..

Μεγάλη η χάρη Της Παναγίας Της Γοργοϋπηκοου, το νιώσαμε στο Σπίτι μας!!!»

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Δεν διορθώνεται με τίποτα: Ο Σωτήρης Κοντιζάς άφησε την κόρη του Ολίβια να τον κουρέψει – Η φωτογραφία

«Καμπανάκι» από Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Εξαφανίστηκε ο Ιούνιος», δυστυχώς έρχονται τα χειρότερα

Δεν ξανάγινε: Παίκτρια ξέχασε να πάει στο γύρισμα του «Εκατομμυριούχου» -Έδωσε ρέστα ο Αρναούτογλου

 

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ