Μόνο μπράβο: Κατάστημα ρούχων στην Βέροια αφήνει ένα αδέσποτο σκυλάκι να δροσίζεται μέσα

Όταν βλέπουμε φωτογραφίες από καταστήματα που φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια, γεμίζουμε χαρά. Και ευτυχώς είναι όλο και περισσότερα.
μόνο-μπράβο-κατάστημα-ρούχων-στην-βέρ-203960

Όταν βλέπουμε φωτογραφίες από καταστήματα που φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια, γεμίζουμε με πολλή χαρά. Ευτυχώς, αυτά τα καταστήματα γίνονται ολοένα και περισσότερα σε όλη την Ελλάδα. Σιγά σιγά, ο κόσμος αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντι στα ζώα, κατανοώντας ότι μπορεί να συνυπάρξει με αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα πλάσματα αυτά προσφέρουν ατελείωτη αγάπη, ψυχική ηρεμία και χαρά, με αντάλλαγμα λίγο φαγητό, νερό και μερικά χαδάκια.

Κατάστημα ρούχων στην Βέροια αφήνει ένα αδέσποτο σκυλάκι να μπαίνει στο κατάστημα

Εμείς, όσο μπορούμε, θα προβάλλουμε αυτά τα μέρη ώστε ο κόσμος να τα στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που αγαπούν ή βοηθούν ζώα. Γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα μαγαζιά δεν είναι pet friendly. Τα αδεσποτάκια μάλιστα συχνά όχι μόνο δεν τα θέλουν μέσα στο μαγαζί τους αλλά τα διώχνουν και από έξω ή ζητούν από τους δήμους να τα πάρουν.

Ένα λοιπόν τέτοιο pet friendly μαγαζί, όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση της Ioanna Doukidou, είναι και το κατάστημα της αλυσίδας H&M στη Βέροια.

Οι άνθρωποι του καταστήματος αυτές τις δύσκολες πολύ ζεστές μέρες όπου το θερμόμετρο είναι στα ύψη αφήνουν ένα γνωστό αδεσποτάκι της πόλης να κάθεται και να δροσίζεται μέσα. Πρόκειται για τον πιτμπουλίνο Τζαναμπέτη ή Μάκη ή Τσάρλι, ο οποίος, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, παίρνει αμέριμνος τον υπνάκο του σε μια γωνιά του μαγαζιού. Υπέροχες εικόνες που δείχνουν ότι σιγά σιγά αλλάζει η στάση μας απέναντι στα ζώα και ειδικά στα αδέσποτα που είναι εκτεθειμένα σε αμέτρητους κινδύνους και έχουν την ανάγκη μας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Προειδοποίηση Μαρουσάκη για τον καιρό: Δύσκολο 48ωρο για αυτές τις περιοχές – «Το διάγραμμα της αλήθειας»

Δούκισσα Νομικού: Χαλαρή, χωρίς μακιγιάζ πάνω σε σκάφος

Κώστας Καζάκος: Ο σπουδαίος ηθοποιός, η θητεία του στην τέχνη και η απώλεια της κόρης του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ