Προειδοποίηση Μαρουσάκη για τον καιρό: Δύσκολο 48ωρο για αυτές τις περιοχές – «Το διάγραμμα της αλήθειας»

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει με κακοκαιρία από σήμερα και αύριο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.
προειδοποίηση-μαρουσάκη-για-τον-καιρ-203931

Ο καιρός σημειώνει ραγδαία μεταβολή από σήμερα Τετάρτη 3/7 και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία.

Ο μετεωρολόγος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απαριθμεί τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία, ενώ, όπως αναφέρει, η αστάθεια θα υποχωρήσει από την Παρασκευή (5/7), όπου το σκηνικό θα αρχίσει να θυμίζει και πάλι καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνδυαστεί με ισχυρούς ανέμους, αυξάνοντας ξανά τον κίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Σημειώνεται ότι για την κακοκαιρία που έρχεται η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, ενώ η Πολιτική Προστασία εξέδωσε αναλυτικές οδηγίες και συστάσεις προς τους πολίτες.

Καιρός: Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

«ΤΟ “ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙΡΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις… Ο έντονα άστατος καιρός φαίνεται να εστιάζεται προς τα ανατολικά και βόρεια κι έτσι περιοχές όπως η Μακεδονία, πρόσκαιρα η Ήπειρος, η Θράκη, η Θεσσαλία, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η κεντρική και βόρεια Εύβοια, το δυτικό και βόρειο Αιγαίο, αλλά και η κεντρική – βόρεια και ανατολική Πελοπόννησος χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για εκδήλωση τοπικά έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Από Παρασκευή η αστάθεια υποχωρεί και παραδίδει τη σκυτάλη στη ζέστη, στους βοριάδες – μελτέμια και άρα στον αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Όμορφο βράδυ σε όλες και όλους!».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ο άντρας μου θέλει να μου φορτώσει τη μάνα του στις διακοπές για να μην μείνει μόνη της, αλλά εγώ δεν την θέλω με τίποτα»

Έκτακτο: Και 2ος σεισμός μεγαλύτερος στην Κρήτη στο ίδιο σημείο

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ – Φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ