Μπράβο λεβέντες: Ήρωες στην Κρήτη διέσωσαν σκύλο που είχαν δέσει σε ποτάμι με «φουσκωμένα» νερά

Υπάλληλοι αντιμετώπισαν αποφασιστικά τον κίνδυνο και βούτηξαν στα ορμητικά νερά για να σώσουν ένα σκυλί που είχε δεθεί εκεί σε ποτάμι.
μπράβο-λεβέντες-ήρωες-στην-κρήτη-διέσ-180925

Οι ήρωες του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου, Φώτης Φωτάκης και Κώστας Βιολάκης, αντιμετώπισαν με απόφαση και γενναιότητα την απάνθρωπη πράξη ενός ιδιοκτήτη σκύλου, ο οποίος είχε δεσμεύσει το ζώο σε συνθήκες που το οδηγούσαν στον βέβαιο πνιγμό.

Άνθρωποι του κυνοκομείου Ηρακλείου έσωσαν σκυλί από πνιγμό

Ο άγνωστος ιδιοκτήτης του σκυλού, γνωρίζοντας ότι με τη καταρρκατώδη βροχή η κοίτη του Γιόφυρου στο Ηράκλειο θα ανέβαινε και τα νερά θα φούσκωναν μετατρέποντας σε ορμητικό χείμαρρο το ποτάμι, έδεσε το άτυχο τετράποδο σε μια σιδεριά για να μην μπορεί να κινηθεί, περιμένοντας το βέβαιο πνιγμό του.

Αντιστρόφως ανάλογη όμως της απάνθρωπης αναλγησίας του αφεντικού του, ήταν η ευαισθησία δύο υπαλλήλων του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου, του Φώτη Φωτάκη και του Κώστα Βιολάκη, οι οποίοι δεν δίστασαν με κίνδυνο ακόμη και της ίδιας τους της ζωής, να βουτήξουν στα ορμητικά νερά του Γιόφυρου για να απελευθερώσουν το σκυλί που μάταια προσπαθούσε να κόψει τα δεσμά του.

Ο Φώτης Φωτάκης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης του σκυλιού, προκαλώντας συγκίνηση στους ζωόφιλους του Ηρακλείου.

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση και τα συναισθήματα που προκάλεσε στον υπάλληλο του Κυνοκομείου η διάσωση του σκύλου:

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Υπάρχουν άνθρωποι: Κατάφεραν και έσωσαν τον σκύλο που ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε μπαλκόνι για 2 χρόνια

Ρίγη συγκίνησης: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που το είχαν πετάξει στα σκουπίδια…άνθρωποι

Στην Λέσβο ένας άγιος άνθρωπος: Ο παπάς κουβαλάει στα χέρια μια σκυλίτσα που δεν μπορεί να περπατήσει

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ