«Φύγε εσύ, εγώ θα μείνω να προσέχω το μωρό»: Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Εφραίμ σε νεογέννητο μωρό

Οι μαρτυρίες για τα θαύματα που συμβαίνουν με την παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ γίνονται καθημερινά ολοένα και πιο συχνά.
φύγε-εσύ-εγώ-θα-μείνω-να-προσέχω-το-μω-181096

Οι μαρτυρίες για τα θαύματα που συμβαίνουν με την παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ γίνονται καθημερινά όλο και πιο συχνά. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο σπεύδουν στη μονή του Αγίου, ζητώντας βοήθεια και προσευχές για να αντιμετωπίσουν τις δοκιμασίες της ζωής τους.

Το θαύμα του Αγίου Εφραίμ: Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας μητέρας

Μια νέα, συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται να προστεθεί στη λίστα αυτών των θαυμάτων. Μια μητέρα μοιράζεται την εμπειρία της, εξηγώντας πώς ο Άγιος Εφραίμ απέτρεψε τον εγκεφαλικό οίδημα του νεογέννητου παιδιού της. Η συγκίνηση και η πίστη της αναδεικνύονται μέσα από κάθε λέξη, καθιστώντας την μαρτυρία αυτή ανατριχιαστικά πραγματική.

Η ίδια η μητέρα, ακόμα σε σοκ από την εμπειρία της, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς το Θεό και τον Άγιο Εφραίμ για το θαύμα που έζησε. Μια ημέρα γεμάτη από αγωνία και αγωνία, αλλά επίσης γεμάτη από την παρουσία του Θεού και την ευλογία του Αγίου.

Το σημάδι από τον Άγιο

Καθ’οδόν η μητέρα μου ζητούσε από τον Άγιο Εφραίμ ένα σημάδι να της δείξει. Καθώς εκείνη άναψε το καντήλι αυτό έσβησε και θεώρησε ότι το μωράκι μου θα πέθαινε. Όταν πήγε να το ανάψει, δεν πρόλαβε να πάρει τον αναπτήρα, και ξανάναψε μόνο του. Τότε κατάλαβε πως το παιδάκι θα ζούσε και θα βοηθούσε ο Μεγαλοδύναμος και ο Άγιος Εφραίμ. Στο σπίτι μου μέσα τον νιώθαμε με χτυπήματα στις εικόνες και με μυρωδιά λιβανιού που πλημμύριζε σε όλα τα δωμάτια.

Η γυναίκα δεν θα ξεχάσει ποτέ τα “μεταφυσικά” γεγονότα που συνέβησαν μέσα στο σπίτι της. Το μωράκι νοσηλεύτηκε δεκαεπτά (17) μέρες στην Εντατική. Μετά από όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω, άλλες 13 μέρες σε κανονικό δωμάτιο, όπου άρχισαν να του δίνουν σιγά-σιγά γαλατάκι. Μετά το φέραμε πια σπίτι.

Ο καιρός περνούσε κι έπρεπε να το πάμε για επανέλεγχο μετά από δύο μήνες. Λίγες μέρες πριν μία άλλη θεία είδε ένα όνειρο: Ήταν στο σπίτι μου για επίσκεψη εκείνη κι ένα παληκάρι μαζί της με άσπρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Το παληκάρι ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι μου κι εγώ άρχισα να τον ξεναγώ. Πριν προλάβω να του δείξω τα υπνοδωμάτια μπήκε μόνος του στο δωμάτιό μου, που είχα το μωρό, κι άρχισε να ξεκουμπώνει τα μανικετόκουμπά του. Όσο εγώ ετοίμαζα κάτι να τον κεράσω, πήγε η θεία μου να τον φωνάξει και της είπε: «ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ».

Τέτοιες ιστορίας μας συγκινούν και μας ανατριχιάζουν. Είναι μαρτυρίες που μας δίνουν δύναμη και θάρρος να συνεχίζουμε στις δυσκολίες της ζωής.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Άγιος Εφραίμ ο Σύρος: «Βλέπω πολλούς νέους να πεθαίνουν και γέρους να ζούν πολλά χρόνια…»

Σόφη Ζαννίνου: «Ο Άγιος Εφραίμ είναι πάρα πολύ φίλος μου και άμεσος. Πάω και του λέω τα προβλήματά μου και με βοηθάει»

Χρήστος Συριώτης: «Ήμουν στην 50ή χημειοθεραπεία. Ο Άγιος Εφραίμ μου έδωσε δύναμη να νικήσω τον καρκίνο»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ