Μόνο συγκίνηση: Η ιστορία του 94χρονου παππού που συνόδεψε την εγγονή του νύφη στην εκκλησία και πέθανε μετά από δύο μέρες

μόνο-συγκίνηση-η-ιστορία-του-94χρονου-π-178627

Στα 94 του χρόνια συνόδεψε την εγγονή του στην εκκλησία και μετά από δύο μέρες απεβίωσε. Η ιστορία αυτού του παππού συγκίνησε το διαδίκτυο με τον 94χρονο βετεράνο πολέμου που βρήκε την δύναμη να συνοδέψει την εγγονή του στην εκκλησία και να φεύγει από την ζωή, δύο ημέρες μετά τον γάμο της εγγόνης του.

Η ιστορία του 94χρονου παππού που συνόδεψε την εγγονή του στην εκκλησία

Αρκετοί από τους καλεσμένους έβαζαν στοίχημα πως δεν θα τα κατάφερνε, όμως, ο ίδιος το έπραξε και έφυγε από τη ζωή μετά από δύο ημέρες. Πρόκειται για τον παππού που συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τον παππού, ο οποίος ήταν συνοδός στην εγγονή, η οποία θα παντρευόταν τον καλό της στην εκκλησία.

Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης, που ήταν ο παππούς της. Επίσης, μετά από δύο ημέρες, ο Bronislaw Grom Karwowski, έφυγε από τη ζωή.

Τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο 94χρονος παππούς

Αυτός ο δυνατός άνθρωπος είχε ατσαλωθεί στις δυσκολίες ήδη από τότε που ήταν νέος. Συγκεκριμένα, οι Ναζί συνέλαβαν τον Bronislaw Grom Karwowski στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως, ο Bronislaw κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί, οι οποίοι είχαν σαν έδρα την Πολωνία. Όμως, ο ίδιος δεν σώθηκε.

Το 1948 ο ίδιος συνελήφθη ξανά και καταδικάστηκε. Έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης χρονικής περιόδου δέκα ετών. Έπειτα, βραβεύτηκε με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας» και όχι μόνο.Ο Bronislaw Grom Karwowski συνόδευσε την εγγονή του στην εκκλησία. Όμως, μετά από δύο ημέρες, πραγματοποίησε το μεγάλο ταξίδι… Η εγγονή του και ο σύζυγός της πάντα θα εξυμνούν το κουράγιο του για να τους δώσει χαρά στη σημεντικότερη ημέρα της ζωής τους.

Η ιστορία αυτή μας συγκινεί και μας γεμίζει αγάπη. Η αγάπη αυτού του ανθρώπου ήταν τόσο μεγάλη και φάνηκε μέχρι το τέλος του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ