Ξανά χήρα η Βασιλική: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός στο φινάλε του Σασμού και σκορπά θλίψη σε όλους

Η επιτυχημένη σειρά «Σασμός» ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε και πρόκειται να είναι δραματικό με τον θάνατο του Μαθιού να σκορπά θλίψη.
ξανά-χήρα-η-βασιλική-έτσι-πεθαίνει-ο-μα-196456

Δραματικό θα είναι το φινάλε για τον Μαθιό Σταματάκη στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού». Η τηλεοπτική οικογένεια πρόκειται να βυθιστεί στο πένθος για ακόμα μια φορά.

Σασμός: Πως πεθαίνει ο Μαθιός στο τελευταίο επεισόδιο

Η αρχή του τέλους ξεκινά με την ομολογία του πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή σε μία προσπάθειά του να προστατεύσει τη Βασιλική από τα βίαια ξεσπάσματά του. Και μπορεί εκείνη να τον συγχώρησε για την πράξη του, οι Μουντάκηδες όμως διψούν για εκδίκηση.

Όπως διαβάζουμε στο myTV, η ομολογία του αναγκάζει τους Σταματάκηδες να ζητήσουν από την αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τον Μαθιό ο οποίος είναι σαφές πως κινδυνεύει από τα αντίποινα. Oι Aρχές αναλαμβάνουν να τον φυλούν νυχθημερόν, ωστόσο το σχέδιο των Μουντάκηδων αποδεικνύεται καλά οργανωμένο και με σοκαριστικές για την Άνω Ποριά συνέπειες.

Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του Μαθιού λαμβάνει χώρα κατά τη μεταγωγή του, όταν ένας… Μουντάκης τον πλησιάζει και πριν προλάβουν οι άνδρες της αστυνομίας να επέμβουν, τον πυροβολεί θανάσιμα. Στην τελευταία σκηνή τον βλέπουμε να ψυχορραγεί μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι Σταματάκηδες καταρρέουν, μη μπορώντας να δεχτούν το τέλος του Μαθιό, ενώ όλη η Άνω Ποριά τους συμπαραστέκεται.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εμφάνιση 10.000 ευρώ: Η Άννα Βίσση βγήκε έτσι για ψώνια και απέδειξε γιατί είναι η απόλυτη

Τελικός Conference League: Ο μικρός Γιαννάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

«Καμπανάκι» από τους γιατρούς για τα τατουάζ: Ανησυχητικά τα αποτελέσματα, τι μπορούν να προκαλέσουν

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ