Σασμός spoiler: Ανατρεπτικό το φινάλε – Ο Αστέρης πεθαίνει;

Ο Σασμός πλησιάζει σιγά σιγά στο οριστικό φινάλε και τα spoilers θέλουν τον Αστέρη νεκρό... Τελικά, όμως, ισχύει;
σασμός-spoiler-ανατρεπτικό-το-φινάλε-ο-αστ-194673

Η σειρά «Σασμός» βρίσκεται στην τελική ευθεία της τηλεοπτικής σεζόν και οι εβδομάδες κυλούν γρήγορα προς το τέλος της. Τα επεισόδια που απομένουν θα καθηλώσουν το κοινό του ALPHA, υποσχόμενα μεγάλες ανατροπές και αναταράξεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Σασμός: Ο Αστέρης πεθαίνει; – Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στον Σασμό

Σύμφωνα με διαρροές, η Αργυρώ με τον Αστέρη φοβούνται μήπως οι Μουντάκηδες κάνουν κακό στον Πετράκη, ενώ παράλληλα ανησυχούν για τις κρίσεις της Μαρίνας. Η Θοδώρα με τον Γιώργο θέλουν πιο πολύ από ποτέ να κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους και να παλέψουν και για εκείνο στην Πρόνοια, η Στέλλα, όμως, με τα νέα που φέρνει, τους κόβει την χαρά. Όσο οι Μουντάκηδες σχεδιάζουν ποιο θα είναι το επόμενό τους χτύπημα, κάποιοι ετοιμάζονται να λάβουν δράση, και ίσως, χειροτερέψουν την κατάσταση.

Η αστυνομία εξακολουθεί να φυλάει την οικογένεια των Σταματάκηδων, και οι Μουντάκηδες μοιάζουν να έχουν λουφάξει. Η Θοδώρα βλέπει την εγκυμοσύνη της να προχωρά ομαλά, ενώ έχει ελπίδες ότι θα πάρει και το μωράκι από την Πρόνοια, μετά την κουβέντα που είχε με τους βιολογικούς του γονείς. Η Βασιλική, που σιγά σιγά μπαίνει στο μήνα της, εξακολουθεί να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Μαθιός στενοχωριέται όλο και περισσότερο, καθώς η μέρα παράδοσής του στις Αρχές πλησιάζει. Η Μαρίνα δείχνει να ξεπερνά σιγά σιγά τον εφιάλτη που έζησε, και ο Μανόλης κάνει σχέδια για το μέλλον του.

Η επιστροφή της Σάντρας έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά στο χωριό. Παράλληλα, η απόφαση του εισαγγελέα να αποσύρει τη φύλαξη από τους Σταματάκηδες κινητοποιεί και πάλι τους εχθρούς τους, που προετοιμάζουν μεθοδικά την εκδίκησή τους…

Η Αργυρώ και η Βασιλική αγωνιούν για την τύχη του Μαθιού και του Αστέρη, σε ένα ενδεχόμενο ξέσπασμα βίας στην Άνω Ποριά. Ο Τηλέμαχος μετακομίζει στου Παύλου, και μαζί με τον Βαγγέλη συνασπίζονται απέναντι στην επικείμενη απειλή. Τα σύννεφα συγκεντρώνονται όλο και περισσότερο πάνω από το χωριό, και οι εχθροπραξίες δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν…

Η φωτιά που έβαλαν οι Μουντάκηδες εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στο αλουμινάδικο. Ο Αστέρης εγκλωβίζεται μέσα και δεν μπορεί να βγει, παρ’ όλες τις προσπάθειές του. Κι εκεί που όλα μοιάζουν να ‘χουν τελειώσει, ένας φύλακας – άγγελος θα γίνει ο σωτήρας του.

Ο Αστέρης μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ και η Μαρίνα σπεύδουν στο πλευρό του.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Το εργοστάσιο Κατσέλης ανοίγει ξανά, 11 χρόνια μετά το «λουκέτο»: Ποια εταιρία ανέλαβε το εγχείρημα

Τους είδε ολοζώντανους μπροστά της: «Είμαι ο Άγιος Κωνσταντίνος και η μητέρα μου Αγία Ελένη»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της φίλης του, Αθηνάς Οικονομάκου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ