Άγιος Έρωτας: To «love story» με ήρωα έναν παπά που θα αντικαταστήσει τον Σασμό

Μια νέα σειρά έρχεται στον Alpha, με τίτλο «Άγιος Έρωτας», η οποία και θα αντικαταστήσει τον Σασμό που έως τώρα παιζόταν στις 21:00.
άγιος-έρωτας-to-love-story-με-ήρωα-έναν-παπά-πο-194449

Νέες εξελίξεις έρχονται στον Alpha αφού μια καινούργια σειρά με τίτλο «Άγιος Έρωτας» πρόκειται να πάρει την θέση του Σασμού, κάνοντας την ανατροπή λίγους μήνες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τον Σεπτέμβριο.

Στο κανάλι σχεδιάζουν τις αλλαγές της ερχόμενης σεζόν εδώ και καιρό καθώς ο Σασμός, ο οποίος αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά για τον Alpha εδώ και 3 χρόνια, δε θα βρίσκεται στο πρόγραμμα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έδειχναν πως το κανάλι θα έφερνε την αντικατάσταση με ένα άλλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και τη σειρά «Παναγία της φωτιάς».

Άγιος Έρωτας: H υπόθεση της νέας σειράς

Όπως αποκαλύπτει όμως τώρα η RealNews, η ανατροπή έγινε με τον Alpha να προχωράει με τη σειρά «Άγιος έρωτας» για το νευραλγικό slot των 21:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα love story εποχής στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι ένας νεαρός παπάς ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του μετά από μακρά απουσία. Η σειρά θα διαδραματίζεται σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας λίγο μετά τον εμφύλιο ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται μια πλούσια οικογένεια η οποία κυριαρχεί στην περιοχή και έχει ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο δουλεύει η μισή πόλη.

Στην ιστορία δημιουργούνται ερωτικά μπερδέματα τόσο στους νεαρότερους πρωταγωνιστές όσου και στους μεγαλύτερους ενώ πάντα στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο παπάς. Ο «Άγιος έρωτας» βασίζεται σε ξένο σίριαλ το οποίο θα προσαρμοστεί.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

The Chase: Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ – «Παγωτό» ο Αδέκαστος Επιθεωρητής

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χλιδάτο αυτοκίνητό του κοστίζει, λίγο πολύ, όσο ένα σπίτι

Αυτά τα ζώδια θα βρουν το νόημα της ζωής τους: Το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 22 Μαΐου έρχεται να τα «σαρώσει» όλα

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ