«Ξεχάστηκαν οι σεναριογράφοι, ρεζιλίκι»: Το Twitter «δίκασε» τον «Σασμό» – Η σκηνή που άφησε τους πάντες «άφωνους»

ξεχάστηκαν-οι-σεναριογράφοι-ρεζιλί-162873

To Twitter εντόπισε νέο μεγάλο σκηνοθετικό λάθος στον Σασμό.

Σασμός: Το μεγάλο σκηνοθετικό λάθος και η σύγχυση των τηλεθεατών με την Καλλιόπη

Το σεναριακό λάθος του Σασμού, μίας σειράς που έχει τόση μεγάλη επιτυχία, τόσο φανατικό κοινό που θυμάται κάθε λεπτομέρεια της σειράς, δεν θα μπορούσε να μη γίνει αντιληπτό σε μία εποχή με τόσα social media, τα οποία, μάλιστα, σχολιάζουν live τις σειρές την ώρα που προβάλλεται το κάθε νέο επεισόδιο.

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς υπήρξε μία σκηνή στην οποία ο Αστέρης συζητά με τη μητέρα του, Καλλιόπη, τις λεπτομέρειες γύρω από τη συγκατοίκηση με την Αργυρώ και τον μικρό Πετρή. Εκείνη ενθουσιασμένη άρχισε να λέει πως θα φροντίζει το μωρό, όπως έκανε με τον Αστέρη και τον Μαθιό, όταν ήταν εκείνοι μικροί.

Στη σκηνή η Καλλιόπη αναφέρει ότι έχει φυλάξει σε μία «σιδεροκασέλα» μωρουδίστικα ρούχα από την εποχή που ο Αστέρης και ο Μαθιός ήταν ακόμα μωρά. Το Twitter πήρε φωτιά στην ανακοίνωση αυτή της Καλλιόπης, γιατί το Twitter δεν ξεχνά.

Λίγα επεισόδια πριν το σπίτι της Καλλιόπης είχε καεί ολοσχερώς. Πώς θα μπορούσαν να σωθούν μωρουδιακά ρούχα σε κασέλα όταν δεν έμεινε τίποτα από το σπίτι της Καλλιόπης; Πολλοί σχολίασαν ότι το σενάριο «μπάζει» σε πολλά σημεία. Άλλοι ότι αυτό συμβαίνει ότι η σεναριογράφος είναι τόσο κουρασμένη και το σενάριο τραβάει τόσο πολύ. Κάποιοι άλλοι το αντιμετώπισαν πιο χιουμοριστικά.

Το Twitter «δίκασε» τον «Σασμό»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ