Ο Μαρινάκης αποθεώθηκε για την κούπα του Ολυμπιακού: «Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα»

O Βαγγέλης Μαρινάκης απηύθυνε λόγο στους φίλους του Ολυμπιακού μετά την θριαμβευτική νίκη της ομάδας του υπέρ της Φιορεντίνα
ο-μαρινάκης-αποθεώθηκε-για-την-κούπα-τ-196534

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε τα ξημερώματα στους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που ήταν στο Δημοτικό Θέατρο και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Το ρολόι έδειχνε 04:56 το πρωί, όμως χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού παρέμειναν στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, με σκοπό να αποθεώσουν τον Χοσέ Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του που μερικές ώρες πριν κατέκτησαν το Conference League.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βγήκαν στην είσοδο του κτιρίου και τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ισχυρός άνδρας του club, πήρε τον λόγο. «Σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα, οι παίκτες, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω όλη η Ελλάδα», είπε εν μέσω αποθέωσης.

 

Oλυμπιακός: Ο μικρός Γιαννάκης σήκωσε το κύπελλο του Conference League

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης ήταν προσκεκλημένος για να παρακολουθήσει από κοντά το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, στον τελικό του Conference League και στο τέλος σήκωσε και αυτός το βαρύτιμο τρόπαιο.

Περίπου τέσσερις ώρες πριν τη “σέντρα” του ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ έκανε την εμφάνισή του στην AEK Arena για τον τελικό του Conference League

Με πρωτοβουλία του, διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έδωσε το «παρών» και ο μικρός Γιαννάκης εμφανίστηκε στο γήπεδο του τελικού του Conference Leagsue, φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ, της ομάδας που υποστηρίζει.

Conference League: Γέμισε celebrities το OPAP Arena

Στο OPAP Arena βρέθηκαν αρκετοί celebrities για τον τελικό του Conference League που διεξάχθηκε χθες ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Λουίς Φίγκο, ο ράπερ Snik, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ολυμπιαακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Επίσης, στις κερκίδες είναι ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό που βρίσκομαι εδώ. Είναι συγκινητικό αυτό που ζω εδώ. Πέρασα εδώ τρία υπέροχα χρόνια και συγκινούμαι που ο κόσμος με θυμάται έτσι» είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Η κούπα του Conference League στα χέρια του Γιαννάκη: H συγκινητική στιγμή που ο Φορτούνης του παρέδωσε το τρόπαιο

Είναι 70, δείχνει 40: Η Έλλη Στάη βγήκε έξω με κολάν και όλα τα βλέμματα ήταν πάνω της

Συγκινεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδερφού του: «Δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο»

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ