Πήρε τη μεγάλη απόφαση: Επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου

Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» επιστρέφει σε μορφή παράστασης στις 28 Μαΐου, στο Christmas Theater και η προπώληση ξεκίνησε.
πήρε-τη-μεγάλη-απόφαση-επιστρέφει-το-193607

Αυτό είναι μια μεγάλη είδηση. Το ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ επιστρέφει! Και μαζί του φυσικά ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς αλλά και σεναριογράφος, παρουσιαστής, παραγωγός, συγγραφέας, αρθρογράφος, στιχουργός και ερμηνευτής τραγουδιών.

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική σάτιρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφει για να σχολιάσει, να διακωμωδήσει όσα ζούμε και να να ανεβάσει το ηθικό μας!

Όπως έχει πει ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Στην σατιρική επιθεώρηση, η σάτιρα είναι διεισδυτική, ανελέητη και δεν έχει κανένα συντηρητικό φραγμό. Δηλαδή δεν εμποδίζεται παρά μόνο από τους κανόνες της ηθικής που διέπουν όλους τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Από τον Αριστοφάνη διδαχτήκαμε ότι μπορεί να λέγονται τα πάντα. Να χρησιμοποιούνται όλες οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας και να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους, όπως τα μιλάει ο λαός. Η σάτιρα διατηρεί στο ακέραιο τη γλώσσα όλων των ανθρώπων, είναι θεματοφύλακας, πρώτα από όλα, της γλώσσας των πολλών ανθρώπων γιατί ουσιαστικά η άρχουσα τάξη, μέσω των δημοσιογράφων, προσπαθεί να επιβάλλει μία γλώσσα όπως αυτοί την θέλουν ενώ ένας λαός προσπαθεί να μιλήσει την κανονική του γλώσσα, αυτή στην οποία σκέφτεται. Θέλει να βάλει τον θυμό του στις δικές του λέξεις, όχι τις λέξεις των δημοσιογράφων. Με την έννοια αυτή δεν υπάρχει κανένας φραγμός για το τι θα πεις, υπάρχει μόνο, επαναλαμβάνω, η ηθική σχέση του γράφοντος με το γραφόμενο, το γραπτό του. Επίσης, ο σχολιασμός κρίνεται από τους ανθρώπους που ακούνε και όταν αυτό δεν είναι αρεστό η σάτιρα δεν μπορεί να συνεχίσει τον δρόμο της. Είναι όμως το πιο περήφανο λαϊκό είδος αλλά και το είδος που κυνηγήθηκε περισσότερο από την εξουσία…»

Ετοιμαστείτε για την μεγάλη επιστροφή της καλύτερης σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής, αυτή τη φορά σε μορφή παράστασης!

Το ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ με τον Λάκη Λαζόπουλο, έρχεται στο Christmas Theater και δεν θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο.

ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ με τον Λάκη Λαζόπουλο

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2024 στις 21.00

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Η καλύτερη πίτσα στον κόσμο: Ναπολιτάνικη ή Σικαγιώτικη; Λεπτή ζύμη ή χοντρή ζύμη;

Νέα αστυνομική ταυτότητα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έκδοση και την προθεσμία – Υποχρεωτική για όλους

Ψαχτείτε καλά: Αν έχετε ένα από αυτά τα τέσσερα 2ευρα, κερδίσατε το «λαχείο» και κάνατε την τύχη σας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ