«Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έξαλλος με αυτό που συμβαίνει

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στο Telegram και άμεσα ενημέρωσε το κοινό με μια ανάρτησή του.
θα-υποβάλω-άμεσα-μήνυση-δύσκολες-ώρ-193600

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης μέσω Telegram. Ακολούθησαν άμεσα αναρτήσεις από τον ίδιο στα social media, ενημερώνοντας τους followers του για την ύπαρξη ψεύτικων προφίλ με το όνομα και τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, επιτήδειοι δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ στο Telegram, προσπαθώντας να εξαπατήσουν ανυποψίαστους χρήστες, αποσπώντας χρήματα για κάρτα μέλους. Ο τραγουδιστής τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα ψεύτικα προφίλ και κάλεσε τους followers του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται σε τυχόν μηνύματα από αυτά και να μην μοιράζονται προσωπικά τους στοιχεία.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα.

Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές. Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ