«Δεν μπορώ να μιλήσω…»: Ράκος η Βάνα Μπάρμπα, περνά δύσκολες ώρες μετά τα απανωτά χτυπήματα

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις απώλειες και τις δυσκολίες που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια.
δεν-μπορώ-να-μιλήσω-ράκος-η-βάνα-μπ-193338

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα» για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η ηθοποιός εξέφρασε τη βαθιά θλίψη και τον πόνο που αισθάνεται για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

Η Βάνα Μπάρμπα συγκινημένη είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα παιδιά. Ευχαριστώ, σας ευχαριστώ θερμά. Να είστε καλά, γεια σας» και δεν μπορούσε να πει τίποτα άλλο.

Βάνα Μπάρμπα: Απανωτά τα χτυπήματα στην ηθοποιό το τελευταίο διάστημα

«Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες», δήλωσε πρόσφατα η ίδια για την κατάσταση της μητέρας της

«Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα, την Ηπειρώτισσα, να φέρεται σαν μωρό και αυτό με συγκλονίζει. Μου κόβει την ψυχή. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο άκουγα τις κραυγές των ανθρώπων κι έκλαιγα. Έβλεπα την μανούλα μου και έλεγα «που θα πάει, μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο να πάει στο ίδρυμα;». Όλοι βλέπουμε το τώρα, είμαστε θεές, είμαστε υπέροχοι. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει το αύριο και είναι σκληρό», είχε πει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Βάνα Μπάρμπα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θα τα «χιλιάσει» η Καίτη Γκρέυ: Έγινε 100 και το γιόρτασε με αγαπημένους της φίλους

Σελήνη στην Παρθένο: 15-18 Μαΐου – Τύχη κι ευκαιρίες για 4 ζώδια

Ο νέος έρωτας της Τατιάνα Μπλάτνικ: Επιχειρηματίας, γοητευτικός, από καλή οικογένεια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ