Τηγανίλα τέλος: Έτσι θα διώξετε την μυρωδιά από τηγανητό ψάρι από την κουζίνα μια και καλή

Με αυτόν τον γρήγορο και εύκολο τρόπο η κουζίνα σας δεν θα μυρίζει τηγανίλα μετά το τηγάνισμα του ψαριού.
τηγανίλα-τέλος-έτσι-θα-διώξετε-την-μυρ-205715

Τηγανίλα: Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη λαχταριστή γεύση του τηγανητού ψαριού; Δυστυχώς, όμως, η έντονη μυρωδιά του συχνά αφήνει το στίγμα της στην κουζίνα για ώρες μετά το μαγείρεμα. Ακολουθούν μερικές αποτελεσματικές λύσεις για να εξαφανίσετε τη δυσάρεστη οσμή:

1. Η μαγεία της κανέλας

Υιοθετήστε το viral hack του TikTok! Βράστε νερό σε ένα κατσαρολάκι και προσθέστε σκόνη κανέλας, ξυλάκια κανέλας, εκχύλισμα βανίλιας και χυμό λεμονιού. Αφήστε το μίγμα να σιγοβράζει παράλληλα με το τηγάνισμα του ψαριού. Η γλυκιά μυρωδιά της κανέλας θα εξουδετερώσει αποτελεσματικά την οσμή του ψαριού.

@citygirlthe3rd If you know a different or better way drop em in the comments. I also open the window, shut the room doors & light an inscent while im cooking and after. #citygirlthe3rd #cookinghacks #cookingtipsandtricks #fishfry #friedfish #soulfood #comfortfood ♬ original sound – Thee real Bigg Mama

2. Ξύδι: Ένας φυσικός σύμμαχος

Σε μια κατσαρόλα, ζεστάνετε νερό με ξίδι. Η αναλογία νερού και ξιδιού εξαρτάται από το μέγεθος της κουζίνας σας. Αφήστε το μίγμα να σιγοβράζει για περίπου 30 λεπτά. Το ξίδι απορροφά τις οσμές και αφήνει μια δροσερή αίσθηση.

3. Αρωματικά φυτά

Φέρτε την άνοιξη στην κουζίνα σας! Βράστε νερό με φρέσκα βότανα όπως δάφνη, ρίγανη ή θυμάρι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φλούδες λεμονιού ή πορτοκαλιού για μια ακόμη πιο δροσερή ατμόσφαιρα.

4. Καφές: Ο σύμμαχος της φρεσκάδας

Χρησιμοποιήστε τα υπολείμματα του καφέ σας! Ρίξτε τους κόκκους καφέ σε ένα μπολ και τοποθετήστε το στην κουζίνα. Ο καφές απορροφά αποτελεσματικά τις οσμές και αφήνει μια ευχάριστη, γήινη μυρωδιά.

5. Αερισμός

Ανοίξτε τα παράθυρα και την πόρτα της κουζίνας για να εξαερίσετε το χώρο. Ο καθαρός αέρας θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της δυσάρεστης οσμής.

Πώς να εξαφανίσετε τη μυρωδιά της τηγανίλας από την κουζίνα σας

Καθαρίστε καλά το τηγάνι και το λάδι μετά το μαγείρεμα. Σκουπίστε τυχόν πιτσιλιές από το ψάρι στους πάγκους και στα ντουλάπια. Φροντίστε ο απορροφητήρας να λειτουργεί σωστά κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος.

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές μεθόδους για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αν η μυρωδιά επιμένει, μπορείτε να τοποθετήσετε μπολ με αρωματικά έλαια (π.χ. λεβάντα, ευκάλυπτο) ή αιθέρια έλαια (π.χ. λεμόνι, πορτοκάλι) στην κουζίνα.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείτε να απολαύσετε το τηγανητό ψάρι σας χωρίς να ανησυχείτε για την επίμονη μυρωδιά στην κουζίνα σας!

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Το έκαναν οι σοφές γιαγιάδες μας: Το μυστικό για να μη μυρίζει ποτέ το σπίτι σας τηγανίλα

Πολλοί το αγνοούν και δεν πρέπει: Αν το τηγάνι σας έχει αυτή την ένδειξη είναι επικίνδυνο

Λίγδα τέλος: Αυτό είναι το μυστικό για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα λίπη από τα πλακάκια της κουζίνας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ