Βασίλης Καρράς: Παραμένει ζωντανός στις καρδιές των ανθρώπων

Ο Βασίλης Καρράς ήταν τόσο αγαπητός & δημοφιλής που επισκέπτονται τον τάφο του & αφήνουν λουλούδια με δάκρυα στα μάτια ακόμα & από Βουλγαρία
βασίλης-καρράς-παραμένει-ζωντανός-στ-198460

Παρόλο που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, η μνήμη του παραμένει άσβεστη. Όχι μόνο στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και σε πλήθος κόσμου που τον αγάπησε και τον αγαπάει ακόμα μέσα από τα τραγούδια του.

Πλήθος κόσμου φτάνει από κάθε γωνιά, ακόμα και με λεωφορεία, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου βρίσκεται ο τάφος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, για να αφήσει λουλούδια και να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη του.

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του Βασίλη Καρρά, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στον τάφο του τραγουδιστή, με ανθρώπους να αφήνουν λουλούδια με δάκρυα στα μάτια. Ακόμα και από τη Βουλγαρία, όπου ο Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, έρχονται προσκυνητές για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του.

Μάλιστα, πριν από ένα μήνα, ο Νίκος Βέρτης επισκέφθηκε επίσης τον τάφο του λαϊκού τραγουδιστή στην Καβάλα, δείχνοντας τον σεβασμό και την αγάπη του για τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

Η λαϊκή αγάπη για τον Βασίλη Καρρά δεν σβήνει, αποδεικνύοντας πως ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ζει πάντα στις καρδιές των ανθρώπων που τον αγάπησαν.

Ο ξάδελφος του Βασίλη Καρρά στο Πρωινό – 07/06/2024

Ξάδελφος του Βασίλη Καρρά: «Εδώ ησύχαζε ο Βασίλης. Εδώ έβρισκε την ηρεμία του. Στο καταφύγιό του, όπου ξοδεύτηκε να το κάνει».

«Δίχως υπερβολή, έρχονται πούλμαν γεμάτα από κόσμο και επισκέπτονται το Κοκκινοχώρι Καβάλας όπου βρίσκεται το μνήμα του τραγουδιστή και αφήνουν με δάκρυα στα μάτια ένα λουλούδι. Ακόμα και άνθρωποι από τη Βουλγαρία όπου ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός έρχονται στον τάφο του».

Ο βιογράφος του, Θάνος Κανούσης, αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες της ζωής του λαϊκού τραγουδιστή

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Το μετεωρολογικό φαινόμενο La Nina θα φθάσει αργότερα φέτος και θα φέρει μαζί του πιο δροσερές θερμοκρασίες

Πρωταθλητής στο ραχάτι: Υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων έπιασε δουλειά μετά από «διάλειμμα» 13 χρόνων

Δέσποινα Βανδή: «Όταν σκέφτομαι τη λέξη έρωτας, μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης Μπισμπίκης»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ