Ορφέας Αυγουστίδης για τη μητέρα του: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση και τα όρια»

ορφέας-αυγουστίδης-για-τη-μητέρα-του-62821

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Ορφέας Αυγουστίδης, που πρωταγωνιστεί και φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Alpha,«Σασμός», μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του, τον γιο του Αχιλλέα αλλά και για την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ζω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου»

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνεις, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί σου γονείς. Ήθελα να γίνω μπαμπάς. Συνήθως τα αγόρια θέλουμε να γίνουμε μπαμπάδες στην ίδια ηλικία που έγιναν μπαμπάδες και οι δικοί μας», δήλωσε για την πατρότητα ο ηθοποιός.

Ορφέας Αυγουστίδης για Μαρία Τζομπάνακη

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την αμηχανία, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή. Τα πράγματα που εσάς ίσως σας φαίνονται αυστηρά έχουν να κάνουν με την προσωπικότητά της. Την πήγα στον γαμπρό και της έδωσα την ευχή μου. Με τον Αχιλλέα έχει…τρελαθεί… και πως να μην έχει…».

Τέλος, όσον αφορά στον γάμο του τόνισε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Κάτι θα κυκλοφορούσε. Ενδιαφέρθηκαν πολλοί άνθρωποι και ήρθαν απέξω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».

 

«Την οικογένειά μας την έχουμε φτιάξει χρόνια τώρα, στην ουσία δεν έχει αλλάξει κάτι», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ