Νίκος Αναδιώτης: « Θα αγωνιστώ για να ανατρέψω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Νίκος Αναδιώτης, ηθοποιός και επιχειρηματίας, δηλώνει πως «δυστυχώς αυτό το νομοσχέδιο είναι ένα βήμα οπισθοδρόμησης και ασέβειας».
νίκος-αναδιώτης-θα-αγωνιστώ-για-να-αν-191629

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Νίκος Αναδιώτης: Απόσπασμα από την συνέντευξη

Το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια είναι πιστεύετε ένα βήμα προόδου για την κοινωνία ή τελικά όχι;

Δυστυχώς αυτό το νομοσχέδιο είναι ένα βήμα οπισθοδρόμησης και ασέβειας, τόσο απέναντι στη διαχρονική αξία της παραδοσιακής οικογένειας, η οποία πολεμιέται άδικα, όσο και απέναντι στο ιερό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού να μπορεί να μεγαλώσει με πατέρα και μητέρα.

Σε κάθε παιδί αξίζει να παρέχουμε τα αιώνια πρότυπα που η ίδια η φύση προνόησε, είναι απάνθρωπο να στερεί η πολιτεία από τα παιδιά τη χαρά τους. Θα αγωνιστώ για την ανατροπή αυτής της άδικης νομοθεσίας που δίχασε τόσο την κοινωνία μας και προσβάλλει τον πνευματικό και νομικό πολιτισμό μας.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό σας που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε;

Να καταφέρω να γνωρίσω τον εαυτό μου στα βάθη της ψυχής μου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιοι Ανάργυροι: Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες στους αδιάφορους αστυνομικούς εντοπίζει η ΕΔΕ για την δολοφονία της Κυριακής

Μπράβο στην Πάτρα: Απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάολα Μπαντόσα μίλησε για τον χωρισμό τους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ