Συγκινεί η Ελισάβετ Μουτάφη: Εξομολόγηση καρδιάς για την απώλεια του πατέρα της – «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελισάβετ Μουτάφη προέβη σε μια κατάθεση ψυχής όσον αφορά την απώλεια αγαπημένων προσώπων.
συγκινεί-η-ελισάβετ-μουτάφη-εξομολόγ-192501

Η Ελίσαβετ Μουτάφη μέσα από μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή « Ι Love Σου Κου» αναφέρθηκε στην δύσκολη διαχείριση για την απώλεια αγαπημένων προσώπων όπως στον πατέρα της και στο βαφτιστήρι της.

Ελίσαβετ Μουτάφη: Συγκίνηση με την εξομολόγηση της

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη εξομολογήθηκε πως «δεν πιστεύω ότι εξοικειωνόμαστε ποτέ με το κομμάτι της απώλειας. Πιστεύω ότι ζούμε με αυτό και πάντα γυρνάει, πάντα έρχεται, πάντα υπάρχει η εικόνα. Δεν μιλάω για όνειρα, μιλάω για την εικόνα. Εμένα και το βαφτιστήρα μου και ο πατέρας μου είναι μαζί μου».

«Κατ’ αρχάς ο ένας είναι στο dna μου, έτσι κι αλλιώς. Είναι κάτι πολύ σημαντικό που είναι μέσα στο dna μου, βιολογικά. Ο μικρός είναι πάντα μαζί μου, είναι εκεί και το ξέρω. Δηλαδή είναι μαζί σου, μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτό. Δεν θεωρώ ότι το ξεπερνάς ποτέ. Η απώλεια αλλάζει τη ζωή σου. Πρώτα συνέβη με τον μικρό οπότε αμέσως αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, είστε γονείς και ξέρετε».

 

«Ο πατέρας μου ξέρω ότι δεν υπάρχει, εννοώ πως δεν τον βλέπω σωματικά τουλάχιστον αλλά ακόμα μιλάω στον ενεστώτα για εκείνον. Ξυπνάω το βράδυ και λέω «δεν είναι εδώ, πως γίνεται;». Δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Συνέχεια νιώθω να είναι δίπλα μου. Το γεγονός και η φράση «πέθανε ο μπαμπάς μου» είναι σοκαριστικό, ακόμα και κοινωνικά που το σκέφτομαι και το ακούω. Πάντα όμως είναι μαζί μου και δεν το λέω δραματικά αυτό, είναι εκεί» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελισάβετ Μουτάφη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η μάνα είναι σαν το αλάτι, η απουσία της κάνει τα πάντα άγευστα

Eurovision 2024: Ο Ελβετός έσπασε το βραβείο του – Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Βασίλης Καρράς: «5 μέρες πριν πεθάνει, με έβαλε να τα διαβάσω όλα μπροστά στη γυναίκα του»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ