Ήβη Αδάμου: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύεται με τον Μιχάλη Κουινέλη

Η Ήβη Αδάμου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί.
ήβη-αδάμου-ποιος-είναι-ο-πραγματικός-λ-192394

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας και η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» βρέθηκαν στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Ήβης Αδάμου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί ακόμη.

Ήβη Αδάμου: «Το να δουλεύεις με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει μικρές δυσκολίες»

«Το να δουλεύεις με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει μικρές δυσκολίες, αλλά τα βρίσκουμε, έχουμε πολλά κοινά και συζητάμε πάρα πολύ και για πάρα πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

Όσον αφορά τις αλλαγές στη ζωή της μετά από τη συμμετοχή της στο X-Factor, η Ήβη Αδάμου ανέφερε: «Ξεκίνησα πολύ μικρή, 16 χρονών. Σίγουρα είμαι πιο ώριμη από το 2008 που πήγα το X-Factor, δεν είμαι τόσο αυθόρμητη όσο ήμουν, σκέφτομαι τα πράγματα περισσότερες φορές. Ένα πράγμα που έχω αναθεωρήσει πλέον, είναι η δουλειά. Θεωρώ ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το παιδί και η σχέση μου με τον Μιχάλη. Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου, τώρα έχουν όλα έναν σκοπό, ένα νόημα. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται, ελπίζω να κάνω καλή δουλειά τι να πω; Θα δείξει».

Σχετικά με τον Μιχάλη Κουινέλη και τον λόγο που δεν έχουν μέχρι σήμερα παντρευτεί, η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε:

«Ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση και η συζήτηση είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Το γεγονός ότι δεν έχουμε παντρευτεί με τον Μιχάλη, μπορεί να φαίνεται και περίεργο σε κάποιους. Νομίζω όμως ότι στα μάτια του Θεού, δύο άνθρωποι τόσο αγαπημένοι που το δείχνουν καθημερινά, είναι σαν να είναι παντρεμένοι. Ο Μιχάλης πολλές φορές μου λέει “Γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ”. Το λέει για πλάκα, αλλά ίσως και να το εννοεί μέσα στο αστείο. Δεν είναι κάτι που επείγει, μου φτάνει που έχω τον Μιχάλη στη ζωή μου και την κόρη μας. Κάποια στιγμή ίσως να γίνει και να μη γίνει εμένα δεν με πειράζει καθόλου».

Δείτε όσα είπε:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής για τους αστυνομικούς: «Δεν είναι άξιοι να φορούν στολή»

Καιρός: Προειδοποίηση από το meteo για έντονες βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες

Eurovision 2024: Σε ποια θέση δίνουν τη Μαρίνα Σάττι τα στοιχήματα μια μέρα πριν τον τελικό

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ