Βασίλης Καρράς: «5 μέρες πριν πεθάνει, με έβαλε να τα διαβάσω όλα μπροστά στη γυναίκα του»

Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά, ο συγγραφέας του βιβλίου αποκάλυψε κάποιες συγκλονιστικές λεπτομέρειες.
βασίλης-καρράς-5-μέρες-πριν-πεθάνει-μ-192487

Η αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά είναι έτοιμη και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου. Ο συγγραφέας του βιβλίου, Θάνος Κανούσης μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες.

Βασίλης Καρράς: Η αυτοβιογραφία του άρχοντα της πίστας

Ο Βασίλης Καρράς σκόρπισε απέραντη θλίψη όταν έφυγε από τη ζωή. Ο λαϊκός ερμηνευτής, που αγαπήθηκε όσο λίγοι, έδινε μία γενναία αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο, η οποία διήρκησε περισσότερα από 2 χρόνια.

Στις 16 Μαΐου 2024, περίπου έξι μήνες μετά τον θάνατό του, ο Βασίλης Καρράς «διηγείται» τη ζωή του από την αρχή, μέσα από την αυτοβιογραφία του, η οποία θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ταξιδευτής και φέρει τον τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Ο συγγραφέας, Θάνος Κανούσης, ο οποίος είναι ο βιογράφος του «Άρχοντα της Πίστας», μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» για το λογοτεχνικό έργο, που θα ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές της μακρόχρονης πορείας του τραγουδιστή.

Βασίλης Καρράς: Τι αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου

«Η αυτοβιογραφία του Βασίλη ξεκίνησε 3 χρόνια νωρίτερα, με έναν Βασίλη υγιέστατο, και ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του ’23, όταν μάθαμε τα νέα για την υγεία του. Ο Βασίλης Καρράς μίλησε για όλα, ακόμα και για τον καρκίνο», είπε ο Κανούσης.

«Όταν βγήκε την πρώτη φορά από την εντατική, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: πρέπει να γράψουμε ένα κεφάλαιο για τον καρκίνο, για την υγεία μου. Με έβαλε να πάρω συνέντευξη και από τους τέσσερις θεράποντες ιατρούς του κι έτσι ο αναγνώστης θα μάθει τα πάντα. Ο Βασίλης αυτό ήθελε πάντα στη ζωή του: τίποτα στο σκοτάδι, όλα στο φως», περιγράφει ο Θάνος Κανούσης.

«Ο Βασίλης Καρράς γνώριζε από την πρώτη στιγμή το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του. 5 μέρες πριν πεθάνει, στις 18 Δεκέμβρη, με έβαλε μπροστά στη γυναίκα, στον μάνατζέρ του και τον ξάδερφό του να διαβάσω τη βιογραφία. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, εκείνος χαμογελούσε. Ένα πράγμα που μου απαγόρευσε να τον ρωτήσω ήταν για τις φιλανθρωπίες που έκανε», αφηγείται σε άλλο σημείο ο κύριος Κανούσης στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Eurovision 2024: Δεν τα κατάφερε δυστυχώς η Μαρίνα μας αλλα πήραμε καλή θέση

Eurovision 2024: Ανατροπή με την θέση που θα έπαιρνε η Ελλάδα αν ψήφιζε μόνο το κοινό

Καιρός: Έρχεται ο πρώτος καύσωνας – Που θα έχουμε 39άρια, τι «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ