Μαριάννα Πυργιώτη: «Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά προτίμησα να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου»

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη σε συνέντευξη της προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του συζύγου της
μαριάννα-πυργιώτη-χήρεψα-νέα-μπορού-64628

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη σε συνέντευξη της προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του συζύγου της

Η Μαριάννα Πυργιώτη μιλώντας στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε, μέσα σε όλα, πως έχει βάλει τελεία στη δημοσιογραφία με μοναδική εξαίρεση το «βαρύ» ρεπορτάζ. Ειδικότερα, η δημοσιογράφος δήλωσε πως: «Νομίζω ότι έχω βάλει τελεία στην δημοσιογραφία. Πολιτική αναλύτρια ήμουν και παραμένω. Με καλούν, πηγαίνω αν και θα γύριζα στη δημοσιογραφία μόνο για ένα πράγμα. Το βαρύ ρεπορτάζ»!

Μαριάννα Πυργιώτη σε πένθος

Μαριάννα Πυργιώτη: «Έγινα μάνα και πατέρας για τα παιδιά μου»

«Χήρεψα πάρα πολύ μικρή, είχα ευκαιρίες να φτιάξω ξανά τη ζωή μου αλλά θεώρησα πως πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου, το οποία «μπαμπά» είχαν τον πατέρα μου» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γνωστή δημοσιογράφος. «Έχω δύο εγγόνια δικά μου και δύο… Τελ – Αβιβωτάκια από τον σύζυγο μου», ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά, «Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά προτίμησα να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου»

Οι δηλώσεις της Μαριάννα Πυργιώτη για τον σύζυγο της

«Με τον σύζυγο μου, τον Ραμ γνωριστήκαμε σε ένα τραπέζι και το ένα έφερε ο άλλο. Ποτέ δεν φοβήθηκα μαζί του, πάντα αισθανόμουν υπέρασφαλής. Ο γιος μου, όμως, όταν ήταν μικρός, είχε πει στην κοπέλα που μας καθάριζε το σπίτι, «μη πας στο μπαλκόνι γιατί η μαμά μου βγαίνει με τον πρέσβη του Ισραήλ και μη σε σκοτώσουν τίποτα τραμοκράτες»! Η κοπέλα το πίστεψε και είχε αφήσει το μπροστά μπαλκόνι ασκούπιστο για ένα μήνα» πρόδωσε με χαμόγελο η Μαριάννα Πυργιώτη.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε η Μαριάννα Πυργίωτη: «Είμαι 60 ετών, ίσως στα 65 μου να με συγκινήσει η πολιτική».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ