Θανάσης Πάτρας: «Kάναμε την κόρη μας μετά από 10 εξωσωματικές – ήρθε και άλλαξε τη ζωή μας»

Ο Θανάσης Πάτρας και η Κατερίνα Παγώνη σε κοινή τους συνέντευξη αποκάλυψαν ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της σχέσης τους μέσα στα 17 χρόνια
θανάσης-πάτρας-kάναμε-την-κόρη-μας-μετ-64643

Ο Θανάσης Πάτρας και η Κατερίνα Παγώνη σε κοινή τους συνέντευξη αποκάλυψαν ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της σχέσης τους μέσα στα 17 χρόνια κοινής πορείας που έχουν σαν ζευγάρι

«Kάναμε την κόρη μας μετά από 10 εξωσωματικές – ήρθε και άλλαξε τη ζωή μας»

Για την απόκτηση της πολυαγαπημένης του κόρης μίλησε ο Θανάσης Πάτρας μαζί με την σύζυγό του, καθώς επίσης αναφέρθηκαν και στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μέχρι να έρθει η επιτυχημένη εγκυμοσύνη.

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του, Κατερίνα Παγώνη, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «ΕΛΕΝΗ» και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για το γάμο τους και την κόρη τους, η οποία ήρθε στη ζωή τους μετά από προσπάθειες επτά ετών. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί 17 χρόνια και αναφέρει πως η πιο δύσκολη στιγμή τους, ήταν όταν προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς είναι όταν προσπαθούσαμε πολλά χρόνια να κάνουμε παιδάκι. Κάναμε 10 εξωσωματικές και ήρθε η κόρη μας» δήλωσε η Κατερίνα Παγώνη. «Η ζωή μας απέκτησε τελείως διαφορετικό νόημα. Δεν θυμόμαστε πώς ήταν πριν η ζωή μας» σημείωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως η κόρη τους θέλει να γίνει δημοσιογράφος, ενώ οι ίδιοι δεν θέλουν. Ωστόσο, ό,τι κι αν αποφασίσει, θα την στηρίξουν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ