Έλενα Παπαρίζου στο Μουζάκι Καρδίτσας: «Εδώ δεν είμαι η Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου»

Μέσα από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδής βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου στην αγαπημένη πατρίδα της το Μουζάκι της Κάρδιτσας
έλενα-παπαρίζου-στο-μουζάκι-καρδίτσα-64696

Μέσα από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδής βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου στην αγαπημένη πατρίδα της το Μουζάκι της Κάρδιτσας – «Εδώ δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, αλλά η κόρη του Γιώργο»

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν στο Μουζάκι της Καρδίτσα όπου έκαναν βόλτα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και ήπιαν τσίπουρο σε ένα από τα πιο παραδοσιακά μαγαζιά του χωριού.

Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με την Καρδίτσα

Αναπολώντας τα παιδικά της χρόνια η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως επισκεπτόταν το χωριό κάθε καλοκαίρι. Παράλληλα, μίλησε για τους γονείς της και το πώς γνωρίστηκαν αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση της με την περιοχή.

Παπαρίζου και Βανδή στο Μουζάκη

«Ο πατέρας μου κατάγεται από ένα χωριό που λέγεται Οξυά, η μαμά μου κατάγεται από ένα άλλο χωριό που λέγεται Βατσουνιά. Το 1965 η γιαγιά και η μαμά μου πήγαν Σουηδία με τρένο. Ο πατέρας μου πήγε αργότερα το 1973. Ο πατέρας μου, όλο το σότι ήταν όλοι ξυλουργοί. Όταν πήγε να φτιάξει την κουζίνα της γιαγιάς μου είδε σε φωτογραφία την μητέρα μου, ρωτούσε για εκείνη. Την ξαναείδε το επόμενο καλοκαίρι σε ένα πανηγύρι και την ερωτεύτηκε. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν μια εκδρομή στα Τέμπη. Πίσω τους ήταν ο θείος μου ο Θανάσης παρατηρούσε. Η μαμά μου αποφάσισε να παντρευτεί τον μπαμπά μου. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πάρα πολύ», ανέφερε.

 

«Εμείς τότε δεν είχαμε σπίτι εδώ. Πηγαίναμε σε συγγενείς. Σχεδόν όλα τα καλοκαίρια ερχόμασταν εδώ. Η μαμά μου ήταν με ένα κουτί γλυκά στα χέρια της. Είχα μεγάλη στεναχώρια αν δεν ερχόμασταν στην Ελλάδα. Στο Μουζάκι δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου. Είναι πολύ όμορφο και με συγκινεί. Ο κόσμος έχει ιστορίες να πει για τους γονείς μου», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ