Συγκλονίζει η αθλήτρια Μαρία Αριστοτέλους: «Διαγνώστηκα με επιθετικό καρκίνο στο 4ο στάδιο»

Η συνέντευξη της αθλήτριας Μαρίας Αριστοτέλους στην εκπομπή «Happy Day» - Όλα όσα λέει για την ασθένειά της και τον σύντροφό της.
συγκλονίζει-η-αθλήτρια-μαρία-αριστοτ-202083

Η αθλήτρια Μαρία Αριστοτέλους παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day, όπου συγκλονίζει με τα όσα αποκαλύπτει. Αναφερόμενη στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η Μαρία δίνει ένα σημαντικό μάθημα ζωής με τον τρόπο που το αντιμετώπισε, δείχνοντας δύναμη και αποφασιστικότητα.

Μαρία Αριστοτέλους: Η Βαλκανιονίκης αθλήτρια νίκησε τον καρκίνο και δίνει σε όλους ελπίδα

«Έπιασα ένα “κουβαράκι” στο λαιμό μου και πήγα αμέσως στον γιατρό. Μου είπε να το δούμε σε ένα μήνα και εγώ πήγα σε άλλον. Η δεύτερη ακτινολόγος βρήκε πέντε όγκους στο λαιμό μου. Έκανα αφαίρεση λεμφαδένα και κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο. Διαγνώστηκα με επιθετικό καρκίνο στο 4ο στάδιο. Πήγα για χημειοθεραπεία και δεν ήξερα τι είναι. Με ενδιέφερε να είμαι καλή ασθενής», είπε αρχικά η Μαρία Αριστοτέλους.

Και συνέχισε η Μαρία Αριστοτέλους: «Ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες, έλεγα ότι θα έρθει το αύριο και θα είναι καλύτερο. Όταν οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, ρώτησα τη γιατρό μου πώς θα συνεχίσουμε. Μου είπε απλά να φύγω και να έρθω στον επανέλεγχο. Όταν έμαθα πως είμαι υγιής, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ταξιδέψω με τον αρραβωνιαστικό μου. Ο Ανδρέας και η οικογένειά του με στήριξαν σε όλη αυτή την περιπέτεια. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να ανακοινώσω στη μητέρα μου μέσω βίντεο κλήσης, επειδή ήταν στην Αυστραλία, ότι έχω καρκίνο. Δεν ήξερα ποιο θα είναι το τέλος. Ο καρκίνος μου είναι μεταστατικός και γι’ αυτό κάνω ελέγχους τακτικά. Αν κάνει μετάσταση, εδώ είμαστε να το παλέψουμε».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ένας ακόμη θησαυρός της Ελλάδας: Αυτό είναι το γεφύρι που πέρασε ο Πάρις με την ωραία Ελένη για να πάνε στην Τροία

Ηράκλειο: Την Τρίτη η κηδεία του 20χρονου Μιχάλη – «Έστειλε» μήνυμα ότι είχε εμπλακεί σε ατύχημα

Μοιάζουν σαν φωτοτυπίες: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα και τον αδελφό του στη Σαντορίνη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ