Νίκος Μουτσινάς: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου»

νίκος-μουτσινάς-η-μητέρα-μου-δεν-ήθελ-114961

Στην εκπομπή «Γεια σου» του Σκάι ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα του, η οποία δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή του.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου, δεν την ενδιέφερε να έρθει κάποια άλλη. Ήταν πολύ μεγάλο το θέλω μου να φύγω από την Θεσσαλονίκη» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα να το βάλω σε περιορισμό. Της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και να παίξω μεγάλους ρόλους, πρέπει να πάω στην Αθήνα. Δεν μπορώ στη Θεσσαλονίκη. Με κοίταξε δραματικά…».

Ο Νίκος Μουτσινάς για την εκπομππή του και την τηλεθέαση

Επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την εκπομπή του, το «Καλό μεσημεράκι», τα νούμερα τηλεθέασης και το τηλεοπτικό του μέλλον:

«Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και που τα βλέπω, δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται να μην τα δεις, αλλά δεν μένουμε εκεί, είναι παλιακό. Αυτό γίνεται όποτε “χωρίζω”. Επειδή τελειώνει το συμβόλαιο, αυτό εννοώ με το “χωρίζω”, ξαφνικά είμαι πολύφερνη νύφη. Τους ευχαριστώ! Υπάρχει η σκέψη να μην κάνω τίποτα του χρόνου. Δεν είναι φοβιστικό. Δεν γίνεται να μη δείχνω χαρά στην εκπομπή. Είμαι, αρχικά, επαγγελματίας προς τα εμένα. Αφού έχω αναλάβει κάτι. Έτσι κι αλλιώς, υπάρχει διασκέδαση στην εκπομπή. Είναι σαν να πηγαίνω σε πάρτι κάθε μέρα».

Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στη Μαρία Μπακοδήμου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ