Κώστας Χατζής: «Κοιμόμουν στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια, έτρωγα κάθε 3 και 4 ημέρες, δεν ξέχασα ότι σκυλοπείναγα»

κώστας-χατζής-κοιμόμουν-στα-πεζοδρό-177191

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Κώστας Χατζής μαζί με τη μικρότερη κόρη του, Δανιέλα, στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες εποχές που έζησε, για το ταλέντο της κόρης του, αλλά και τη φωνή του, που θεωρεί ότι δεν είναι ωραία.

«Στην Πλάκα γεννήθηκα, γιατί εδώ γεννήθηκε και η μπουάτ. Όλα αυτά τα 68 χρόνια γεννήθηκα εδώ, μέσα στην μπουάτ, και δεν μετάνιωσα ποτέ για ό,τι έγινε εδώ. Οι δύσκολες εποχές που έζησα φέρνουν τις εικόνες που είναι ανεξίτηλες και τα γεγονότα που έζησα ήταν τρομακτικά» είπε, αρχικά, ο Κώστας Χατζής.

«Όταν ήρθα, είχα ήδη δικαστεί για πολιτική θέση και προδόθηκα από παντού. Κοιμόμουν στα πεζοδρομία και στα παγκάκια, έτρωγα κάθε 3 και 4 ημέρες. Δεν ξέχασα ποτέ ποιος ήμουν, δεν ξέχασα ότι σκυλοπείναγα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Για την κόρη του, Δανιέλα, ο Κώστας Χατζής εξομολογήθηκε:

«Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι συνεχίζει να υπηρετεί τον χώρο η Δανιέλα. Υπάρχουν κορίτσια με καταπληκτικές φωνές, αλλά, αντί να παρουσιάζουν φωνητικά προσόντα, παρουσιάζουν σωματικά προσόντα. Τα νέα παιδιά έρχονται με άλλα όνειρα, αλλά τους τα ‘λερώνει’ και τους τα ‘βρομίζει’ το σύστημα».

Για τα υπόλοιπα παιδιά του ο τραγουδιστής ανέφερε:

«Δεν είναι όλα τα παιδιά μου στη μουσική. Τα δύο πρώτα είναι φάλτσα, το τρίτο είναι καταπληκτικό, το τέταρτο χορεύει, το πέμπτο παίζει βιολί και το έκτο, δεν έχω λόγια».

Από την πλευρά της, η Δανιέλα σημείωσε:

«Μου είχαν πει από δισκογραφική να μην αποκαλύψω ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δεν φαίνομαι, αλλά εγώ αυτό είμαι, δεν μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χώρος και πόσο μάλλον όταν είμαι και με τον μπαμπά μου. Είναι δάσκαλος για μένα. Είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές μου».

«Όταν τραγούδησα με την κόρη μου στο Ηρώδειο καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι. Η άποψη για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάποια ποιοτική φωνή, οι ωραίες φωνές είναι του Πάριου, του Πουλόπουλου, του Νταλάρα. Εγώ είμαι βραχνοκόκορας» κατέληξε ο Κώστας Χατζής.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ