Ποιος ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»;

Χθες, 19 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα η ιδιαίτερη και πρωτότυπη σειρά, «Παράδεισος των Κυριών». Ιδιαίτερα ξεχωριστό το τραγούδι των τίτλων.
ποιος-ερμηνεύει-το-τραγούδι-των-τίτλω-59694

Χθες, 19 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα η ιδιαίτερη και πρωτότυπη σειρά, «Παράδεισος των Κυριών». Ιδιαίτερα ξεχωριστό το τραγούδι των τίτλων.

Ο ερμηνευτής του τραγουδιού στον «Παράδεισο των Κυριών»

Ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης μας βάζουν στον πιο μελωδικό «Παράδεισο» μέσα από το τραγούδι τους που ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης. Αυτό αποτελεί το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών».

Η σύνθεση του Νίκου Τερζή, οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη και η ερμηνεία του Θοδωρή Βουτσικάκη δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένα ιδιαίτερο βαλς. Ένα κομμάτι γεμάτο αρώματα του χθες και του σήμερα, που συναρπάζει από το πρώτο άκουσμα.

Η σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha, έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00, είναι μία μεγάλη και πλούσια παραγωγή της JK Productions – Καραγιάννης.

 

Λαμπεροί πρωταγωνιστές, υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, η οποία μεταφέρει τον θεατή σε μία ιστορία ανατροπών, με φόντο την αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Μια σειρά εμπνευσμένη από την ιταλική τηλεόραση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ