Ποιο μυστικό αποκάλυψε ο Γιάννης Βογιατζής για την Μάρθα Καραγιάννη

ποιο-μυστικό-αποκάλυψε-ο-γιάννης-βογι-59614

Πολύ συγκινημένος εμφανίστηκε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής και στενός φίλος της σπουδαίας ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη.

Τι είπε ο Γιάννης Βογιατζής για το μεγαλείο της ψυχής της Μάρθας Καραγιάννη

Ο Γιάννης Βογιατζής είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι καλή ημέρα για εμάς τους ηθοποιούς. Δεν το περιμέναμε καθόλου. Η Μάρθα δεν μιλούσε για τον εαυτό της, δεν ξέρω τι να πω. Είχε ένα προσόν, ήταν μια κυρία, η οποία ήταν μαζί μας, εξαφανιζόταν για κάποιους μήνες και μετά, ήταν και πάλι κοντά μας. Της άρεσαν τα ταξίδια. Ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός από όλους τους Έλληνες. Δεν έπεφτε σε ανταγωνισμό με τις ωραίες γυναίκες. Την αγαπούσαν και οι γυναίκες, ήταν καταπληκτικός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις στιγμές που έζησε με τη Μάρθα Καραγιάννη. «Την έζησα τη Μάρθα. Τα πρώτα ρουχαλάκια του γιου μου που γεννήθηκε, τα πήγε η Μάρθα. Εγώ λόγω δουλειάς, δεν ήμουν εκεί. Το έκανε με χαρά μεγάλη», σημείωσε.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Βογιατζή για την Μάρθα Καραγιάννη

Ο Γιάννης Βογιατζής έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την ηθοποιό, που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε κανείς. «Μια φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι, μιας φτωχής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας. Μας άνοιξε η οικογένεια και έκαναν μεγάλη χαρά, μόλις μας είδαν. Ξαφνικά, μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Εκείνη την ώρα, η Μάρθα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος, γιατί έπαιρνα κι εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο», δήλωσε, τονίζοντας πόσο γενναιόδωρη και πόσο βοηθούσε τον κόσμο.

Δυστυχώς η απώλειες που χτυπούν την πόρτα του θεάτρου είναι πολλές το τελευταιο διάστημα και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για τεράστιες και αναντικατάστατες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ