Δώρα Χρυσικού: «Ο Γιώργος Κιμούλης μας ζητάει υπέρογκα ποσά…»

Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μega καλημέρα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στις καταγγελίες της συναδέλφου της
δώρα-χρυσικού-ο-γιώργος-κιμούλης-μας-59612

Δώρα Χρυσικού: Η απάντησή της στην αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μega καλημέρα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στις καταγγελίες της συναδέλφου της, Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Η Δώρα Χρυσικού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

 

Τι είπε για τις μηνύσεις από τον Γιώργο Κιμούλη η Δώρα Χρυσικού

«Εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία είναι για ψευδομαρτυρία και την άλλη την έμαθα από τα μέσα. Δεν έχω λάβει καμία από τις δύο οπότε δεν ξέρω σε τι συνίστανται ακριβώς και φαντάζομαι ότι μόλις λάβω γνώση θα προχωρήσω. Υπήρξε διά του νόμου μία προσέγγιση η οποία είναι υποχρεωτική και η οποία ήταν άκαρπη. Δεν έχω σκοπό να κάνω εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και θέλω να καταθέσω την αλήθεια», εξήγησε η ηθοποιός.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ