Βίκυ Καγιά: Αποκαλυπτική συνέντευξη λίγο πριν την έναρξη του GNTM

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Star λίγο πριν την έναρξη του πέμπτου κύκλου του GNTM. Για την επιστροφή της στο project εκμυστηρεύτηκε:
βίκυ-καγιά-αποκαλυπτική-συνέντευξη-λ-59602

Βίκυ Καγιά: «Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Star λίγο πριν την έναρξη του πέμπτου κύκλου του GNTM.

 

Για την επιστροφή της στο project εκμυστηρεύτηκε:

“Εγώ αισθάνομαι… σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ο λόγος που αποχώρησα τη δεδομένη στιγμή που αποχώρησα ήταν πραγματικά γιατί ήμουν πάρα πολύ ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Δεν είχα δράμι ενέργειας για να συνεχίσω. Δεν είχα πράγματα να πω, ήθελα να ξεκουραστώ, οπότε αυτές οι έξι βδομάδες που πήρα πριν δυο καλοκαίρια μου έκαναν πάρα πολύ καλό. Μπήκα σε μία νέα εμπειρία, χορευτική, του Dancing With The Stars που μ’ άρεσε πάρα πολύ και μου ζητήθηκε να επιστρέψω σε μία νέα συνθήκη, σε μία νέα σεζόν. Μία ολική επαναφορά, με γυναίκες, με all inclusive, diversity. Με μία τελείως συνθήκη της μόδας global, διεθνή, η οποία συμβαίνει και θέλουμε να την υιοθετήσουμε και στην Ελλάδα”.

Η συνέχεια της συνέντευξης της Βίκυς Καγιά

“Και με το Shopping Star είναι συνδεδεμένο το όνομά μου. Δεν περίμενα ποτέ, ούτε μία στο εκατομμύριο, ότι το διάλειμμα που θα έκανα, – αν και εγώ δεν ήξερα ότι θα επέστρεφα, δεν ήξερα αν συνεχιστεί, τι θα γίνει κτλ – κάθε φορά που το άκουγα, κάθε φορά που το διάβαζα ή κάθε φορά που μου το έλεγε κάποιος, η συγκίνησή μου ήταν και είναι απεριόριστη. Δεν παίρνω τον εαυτό που τόσο σοβαρά, όσο νομίζεις. Δεν θεωρώ ότι έχω ανακαλύψει τον τροχό, ούτε θεωρώ ότι κάνω κάποιο λειτούργημα. Οπότε κάθε φορά που ακούγεται ένα τέτοιο σχόλιο ή κάποιος με παίρνει αγκαλιά, ή κάποιος μου λέει μας έλειψες συγκινούμαι βαθιά. Δεν το παίρνω δεδομένο κι ευχαριστώ πολύ”.

“Αυτή τη στιγμή η γυναίκα γιορτάζεται διεθνώς με ότι τρόπο γίνεται. Το σώμα της, οι καμπύλες της, η διαφορετικότητά της, αν υπάρχει, η μοναδικότητά της που σίγουρα υπάρχει και εμείς οφείλουμε στην Ελλάδα αυτό το πράγμα, όχι μόνο να το αναπαράγουμε ή να το αντιγράφουμε. Είναι μία πραγματικότητα και μία κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες, τη Σοφία τη Χατζηπαντέλη. Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί όλη αυτή τη διαφορετική άποψη και προοπτική που θέλουμε να προσφέρουμε, εμείς είμαστε πιο κλασσικού τύπου, οπότε ήρθαμε σε αντιπαράθεση και βλέπετε τρεις και τέσσερις διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος που αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο πιστεύω, γιατί ο τηλεθεατής μαθαίνει και κάτι παραπάνω και αποφασίζει που θέλει να ενταχθεί και τι τον αφορά” τόνισε η Βίκυ Καγιά για τη Σοφία Χατζηπαντέλη.

Για τους υπόλοιπους κριτές είπε: “Να σου πω για τον Τάσο Σοφρωνίου, τον οποίο γνωρίζω 30 χρόνια. Πρώτα δούλεψα μαζί του, ήμουν πολύ μικρή 15-16 χρόνων, ήταν fashion editor. Ένας άνθρωπος εγκυκλοπαίδεια της μόδας. Χαρά ενέργεια, πάθος, άφησε τη σεζόν του στη Γαλλία και ήρθε εδώ να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, που λέω κι εγώ. Μαθαίνω από αυτόν και θέλω να ακούω τη φωνή του γιατί αισθάνομαι ασφάλεια. Από την άλλη είναι ο Γιώργος ο Καράβας, τον οποίο τον γνωρίζω 15 χρόνια. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι ακριβώς γι’ αυτό που είναι. Μας φέρνει το χιούμορ, είναι ανάλαφρος, είναι πια ένας ώριμος άντρας, ξέρει τι θέλει. Έχει μία τελείως διαφορετική οπτική από όλους εμάς. Του πάει εξαιρετικά αυτό το upgrade που έκανε στη ζωή του. Τον στηρίζουμε όλοι, είμαστε δίπλα του, είναι κι αυτός δίπλα μας”.

Για τον νέο κύκλο αποκάλυψε: “Διεθνείς σχεδιαστές, διεθνείς φωτογράφοι, μεγάλα ονόματα της μόδας, στιλίστες, μοντέλα. Όλοι θα έρθουν να δώσουν ένα κομμάτι της εμπειρίας τους”.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την οικογένειά της

Για τον συνδυασμό καριέρας και οικογένειας παραδέχθηκε: “Δεν ξέρω πως τα προλαβαίνω όλα. Ίσως κάποια στιγμή πάρω απόφαση να βγάλω κι εγώ κάτι από το καλάθι μου γιατί είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά δεν εγκαταλείπω τη μάχη ποτέ. Είναι πολύ σημαντική η οικογένειά μου για εμένα. Αν δεν σε στηρίξει η οικογένειά σου και ο σύντροφός σου, δεν βγαίνει αυτό το πράγμα οπότε τους οφείλω μεγάλο ευχαριστώ”.

Περισσότερα στις οθόνες μας σήμερα στις 21:00…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ