Το αποκάλυψε η ίδια: Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξέσπασε και μίλησε ανοιχτά για τον καβγά της με τον Νίκο Βέρτη

το-αποκάλυψε-η-ίδια-η-νατάσα-θεοδωρίδο-105356

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά τόσο προσωπικές της στιγμές όσο και τα επαγγελματικά της βήματα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε – μέχρι σήμερα- είναι ότι είναι και ιδιαίτερα ευαίσθητη στο θέμα του ποιοι από τους συναδέλφους της την ακολουθούν.

Η ίδια, αποκάλυψε ότι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που «καβγάδισε» με τον συνάδελφό της, Νίκο Βέρτη και μάλιστα…υπάρχουν και ντοκουμέντα!

Ο καβγάς της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Νίκο Βέρτη στο στούντιο

Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Βέρτης, ήταν χθες καλεσμένοι στον μεγάλο ραδιοφωνικό μαραθώνιο του My Radio. Αποκάλυψαν την χημεία τους και την φιλία τους που κρατά αρκετά χρόνια, (εκείνος της έχει γράψει και δύο τραγούδια) αλλά παράλληλα και τον λόγο που μία μέρα τσακώθηκαν και μάλιστα σοβαρά.

Αιτία ήταν το παράπονο της Νατάσας, επειδή εκείνος δεν την ακολουθούσε στο Instagram. Η ίδια ξεκίνησε να περιγράφει την διαφωνία τους: «Πριν τον covid, του λέω μία μέρα «Παιδάκι μου δεν με ακολουθείς στο Instagram. Είσαι με τα καλά σου; Μου λέει, ότι δεν ακολουθεί κανέναν. Και τι, θα σου πούμε μπράβο; Ακολούθησε με, του λέω».

Τα παράπονα της Νατάσας Θεοδωρίδου προς τον Νίκο Βέρτη έπιασαν τόπο

Ο Νίκος Βέρτης που δεν σταματούσε να γελά την ώρα που η Νατάσα εξιστορούσε το περιστατικό, αποκάλυψε ότι έχει και ντοκουμέντο από την διαφωνία τους: «Έχω ένα κρυφό βιντεάκι όταν ήμασταν στο στούντιο, εκείνη τραγουδά ένα από τα τραγούδια μου και εγώ είμαι έξω στην κονσόλα και έχει τσαντιστεί τόσο πολύ και μου το λέει και εγώ την γράφω σε βίντεο στο κινητό μου εκείνη την στιγμή. Δεν της το έχω στείλει. Γιατί αν το στείλω θα το ανεβάσει αμέσως».

Τα παράπονά της τελικά έπιασαν τόπο. Γιατί ο Νίκος Βέρτης (ας έκανε και αλλιώς) ακολουθεί πλέον την Νατάσα στο Instagram.

Είναι μία από τα μόλις 35 άτομα που ακολουθεί στο προφίλ του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ