Ματθαίος Γιαννούλης: Τέτοια αλλαγή είχαμε χρόνια να δούμε – Έχασε 30 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

ματθαίος-γιαννούλης-τέτοια-αλλαγή-εί-118668

Aλλος άνθρωπος έχει γίνει τώρα πια ο γνωστός τραγουδοποιός Ματθαίος Γιαννούλης αφού κατάφερε και έχασε τριάντα ολόκληρα κιλά ενώ στις φωτογραφίες που θα δείτε θα παρατηρήσετε μια τεράστια αλλαγή.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Πώς έχασε τα κιλά ο Ματθαίος Γιαννούλης

«Προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά για την υγεία μου πάνω από όλα. Τα κατάφερα, δόξα τω Θεώ έχασα 30 κιλά. Έχω πείσμα. Το αγαπημένο μου φαγητό ήταν τα μακαρόνια με τον κιμά, έκοψα εντελώς το αλκοόλ και τα τηγανητά. Έκανα ένα χειρουργείο τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε. Έπρεπε να το κάνω πριν πέντε χρόνια, αλλά μόλις με έβαλαν μέσα, με έπιασε κρίση πανικού» δήλωσε ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Ειχε κρίσεις πανικού ο Ματθαίος Γιαννούλης

«Πολλές φορές στο παρελθόν είχα κρίσεις πανικού. Το άγχος της δουλειάς με έφερε σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πραγματικά άλλος άνθρωπος! Πολύ εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνιση του και να τον βλέπαμε στον δρόμο δεν θα τον γνωρίζαμε. Μπράβο στον Ματθαίο πάνω από όλα για την υγεία του.

Φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ