55 ή 65;: Το νέο πρόσωπο της Άννα Βίσση, έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή και μοιάζει 10 χρόνια νεότερη

55-ή-65-το-νέο-πρόσωπο-της-άννα-βίσση-έκανε-118624

Η απόλυτη ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, έκανε κάτι στα μαλλιά της που πολλές θα σπεύσουν να την αντιγράψουν. Τα έκοψε σε κοντό καρέ ενώ άφησε τη ρίζα άβαφτη προκειμένου να δείχνει δέκα χρόνια νεότερη, και να κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως είναι 55 ετών και όχι 65.

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η Τρελή του Σαγιό”, χθες, Τρίτη, με ανανεωμένη εμφάνιση, αφού έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία της αφαίρεσε πολλά χρόνια.

Η Άννα Βίσση άλλαξε μήκος και χρώμα στα μαλλιά της

Ειδικότερα, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έκοψε τα μαλλιά της λίγο πιο πάνω από τους ώμους, καθώς, επίσης, επέλεξε να ανοίξει κι άλλο το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας έτσι σε μία πιο ψυχρή, μοντέρνα απόχρωση.

Η ροκ εμφάνιση της Άννας Βίσση

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια δεν έβαψε τα μαλλιά της από τη ρίζα τους, υιοθετώντας έτσι ένα rooted hair look, δίνοντας μία πιο ροκ νότα στην εμφάνισή της.

Τί να πει κανείς για αυτή τη γυναίκα! Μόνο η ενέργεια που έχει δεν την έχουν 20άρες ενώ πολλές στην ηλικία της θα ζήλευαν την αψεγάδιαστη εμφάνιση της. Πάντα τέτοια Άννα… για αυτό είσαι η απόλυτη!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ