Η Λίλα Καφαντάρη στα 62 της παραμένει όμορφη και σικ: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της που μοιάζουν πολύ

η-λίλα-καφαντάρη-στα-62-της-παραμένει-όμ-118654

H πανέμορφη και αγαπημένη ηθοποιός μας Λίλα Καφαντάρη διαττηρείται άψογα ακόμα και στα 62 της χρόνια ενώ πραγματοποίησε μια δημόσια εμφάνιση μαζί με την κόρη της Ηλίανα Μαυρομάτη που μοιάζουν απίστευτα αλλά και με άλλους ηθοποιούς.

Η δημόσια εμφάνιση της Λίλας Καφαντάρη

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο θέατρο, μετά από πάρα πολύ καιρό. Το έκανε για λογαριασμό της πρεμιέρας από την παράσταση «Δόξα κοινή». Μάλιστα, εκτός από εκείνη, το «παρών» έδωσαν και πολλοί άλλοι ηθοποιοί στο Θέατρο Πορεία.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να δει επί σκηνής, την κόρη της, Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η ίδια να απέχει τον τελευταίο καιρό από τις τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα, πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει για να παρακολουθεί με ενδιαφέρον και από κοντά, τα θεατρικά δρώμενα.

Ποια είναι η κόρη της Λίλας Καφαντάρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη αποτελεί καρπό από τον έρωτά της, με τον πρώτο της σύζυγο. Πρόκειται για τον επίσης ηθοποιό, Βασίλη Μαυρομάτη. Κατά τα φαινόμενα, απορρέει το συμπέρασμα πως η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της.

Η Ηλιάνα συμμετέχει στην παράσταση «Δόξα Κοινή». Μία παράσταση, η οποία βρίσκεται σε σκηνοθεσία, Δημήτρη Τάρλοου. Μάλιστα, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μια εξαιρετική ηθοποιός της νέας γενιάς. Όσον αφορά την παράσταση, εκεί, η ποίηση μετατρέπεται σε δράση. Επιπλέον, το γλωσσικό και πολιτιστικό παρελθόν μας γίνονται ένα σε μια παράσταση-ύμνο στον έρωτα και στην αξία του ελληνικού πνεύματος.

Λίλα Καφαντάρη: Φωτογραφίες από άτομα που έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Δόξα κοινή»

Ο Κωνσταντίνος Μάνος μαζί με τη Λίλα Καφατντάρη.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, με τη Λίλα Καφαντάρη.

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, με την Ηλιάνα Μαυρομάτη και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, με τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Λίλα Καφαντάρη.

Ο Κωνσταντίνος Μάνος, με την Ηλιάνα Μαυρομάτη και τον Γιάννη Στάνκογλου.

Πανέμορφες μάνα και κόρη… εντυπωσιάζουν σε κάθε εμφάνιση τους. Για την Λίλα τί να πούμε; Μόνο για 58 ετών δεν φαίνεται. Κούκλα, διατηρρείται πάρα πολύ καλά για την ηλικία της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ