Κώστας Μαρτάκης: Τα παιδικά του χρόνια, τα αδέρφια, οι άγνωστοι γάμοι και το τέλος της συνεργασίας με τον Ηλία Ψινάκη

Ο Κώστας Μαρτάκης, γνωστός για αρκετές επιτυχίες του στο τραγούδι, μιλά για πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή του.
κώστας-μαρτάκης-τα-παιδικά-του-χρόνια-62522

Ο Κώστας Μαρτάκης, γνωστός για αρκετές επιτυχίες του στο τραγούδι, μιλά για πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την οικογένεια, τα επαγγελματικά του βήματα και πολλά άλλα.

Κώστας Μαρτάκης: Η τρυφερή σχέση με τα αδέρφια του και ο… γάμος

Ο Κώστας Μαρτάκης έχει μια αδελφή την Τίνα και τον ετεροθαλή αδελφό τους Νίκο Πολίτη. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: “Μεγαλώσαμε και οι τρεις μαζί. Εγώ και η Τίνα πηγαίναμε και βλέπαμε και τον πατέρα μας. Το ωραίο είναι πως, όταν φεύγαμε από το σπίτι, ο Νίκος ρωτούσε το δεύτερο μπαμπά μας —έτσι τον νιώθουμε— γιατί φεύγουμε. Εκείνος του εξηγούσε ότι πηγαίνουμε στον πατέρα μας, ενώ ο Νίκος ήθελε να τον φωνάζει κι αυτός μπαμπά. Και τον άφηνε. Μάλιστα ο πατέρας μας έδινε χαρτζιλίκι και στον Νίκο. Εμένα μου φαινόταν πολύ φυσιολογικό, νόμιζα πως όλες οι οικογένειες έχουν μία μαμά και δύο μπαμπάδες. Δεν είναι έτσι, αλλά εμείς έτσι μεγαλώσαμε”.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στο “Λοιπόν” πώς έχει παντρευτεί δυο φορές και αμέσως επεξήγησε πως αστειεύεται και πως αυτό συνέβη στο νηπιαγωγείο και το Δημοτικό.«Η μία ήταν στο νηπιαγωγείο και η άλλη στην Α’ Δημοτικού. Δύο διαφορετικά πρόσωπα, τη Ζωή και τη Φωτεινή. Στο νηπιαγωγείο είχε έρθει τότε η μάνα μου να με πάρει και της είπε η δασκάλα: “Μισό λεπτό, παντρεύεται”. Έχω παντρευτεί δύο φορές».

Κώστας Μαρτάκης: Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα

Το καλοκαίρι του 2006 ο Κώστας Μαρτάκης κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα δισκογραφικής του δουλειάς του με τίτλο Πάντα Μαζί από την Sony Music Entertainment. Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Ανατροπή. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε το Φίλα μ«Η μία ήταν στο νηπιαγωγείο και η άλλη στην Α’ Δημοτικού. Δύο διαφορετικά πρόσωπα, τη Ζωή και τη Φωτεινή. Στο νηπιαγωγείο είχε έρθει τότε η μάνα μου να με πάρει και της είπε η δασκάλα: “Μισό λεπτό, παντρεύεται”. Έχω παντρευτεί δύο φορές».ε προάγγελος του δίσκου Πιο κοντά.

Το 2014 ο δίσκος “Αν κάπου κάποτε “έγινε πλατινένιος. Την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη. Το 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος Σύνορα που έγινε χρυσός και πλατινένιος.

Ο Κώστας Μαρτάκης έχει πει σχετικά: ” Η εμφάνισή μου με βοήθησε αρκετά στην πρώτη επαφή με το κοινό. Ύστερα άρχισε να με δυσκολεύει, μιας και ο κόσμος έμενε στην εικόνα και δεν άκουγε. Αυτό φυσικά με πείσμωσε, δούλεψα πολύ για να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι μπορώ και ότι “το έχω” και μετά για να πείσω και το κοινό, αλλά νομίζω, η πορεία μου και τα σχεδόν 15 χρόνια μου στο χώρο αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει μόνο λόγω της εμφάνισής μου, αλλά και για τη φωνή μου και για τις μουσικές επιλογές μου.Ο Ηλίας πάνω απ’ όλα ήταν, είναι και θα είναι φίλος. Η συνεργασία μας δεν κράτησε πολύ, μια και είμαι πολύ εκρηκτικός και αντιδραστικός χαρακτήρας. Αλλά η φιλία μας πλέον μετράει όσα χρόνια και η καριέρα μου”.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Μαρτάκη για την προσωπική του ζωή

Ο γοητευτικός Κώστας Μαρτάκης μίλησε  για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει σχέση και με γυναίκα με παραπάνω κιλά έχοντας πει στο περιοδικό “Λοιπόν”: “Ερωτεύομαι τις γυναίκες που είναι πραγματικά ο εαυτός τους, που έχουν παραπάνω κιλά, αλλά έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση, που δεν τους νοιάζει το βάρος, το οποίο για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Αυτό που μπορεί να φαντάζεται ο κόσμος, ότι δηλαδή είμαι ο άνθρωπος που είμαι μόνο με μοντέλα, ναι, έχω κάνει σχέση με γυναίκα που είχε παραπάνω κιλά, βασικά οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν… φυσιολογικοί άνθρωποι. Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας, που λέει ότι αφού είναι τραγουδιστής, αναγνωρίσιμος, ωραίος, θα «τα έχει» με κάποια πάρα πολύ όμορφη, αδύνατη, ξανθιά, ψηλή και άλλα τέλεια. Όλα αυτά δεν ισχύουν και το λέω γιατί έχω ψιλοκουραστεί με όλα αυτά στη σόουμπιζ, που οι άνθρωποι είμαστε έτσι”.

Ο Κώστας Μαρτάκης τώρα βρίσκεται στη Χαλκίδα, και έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ