Ο πολυτελής παράδεισος του Κώστα Κεντέρη στα Ζαγοροχώρια με τη γαλήνια θέα και τη μοναδική εσωτερική διακόσμηση

ο-πολυτελής-παράδεισος-του-κώστα-κεντ-62765

Μια ήρεμη ζωή μέσα στη φύση έχει επιλέξει και απολαμβάνει τα τελευταία 11 χρόνια ο Κώστας Κεντέρης. Ο γνωστός πρωταθλητής του στίβου, κάνει πλέον σπάνιες εμφανίσεις και έχει επιλέξει να μετακομίσει στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, μοιράζοντας την καθημερινότητά του ανάμεσα σε Γιάννενα και Ζαγοροχώρι.

Μετά την αθώωσή του από IAAF και Ελληνικά δικαστήρια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, επέλεξε να μην επανέλθει στο ταρτάν για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, από το 2011 μέχρι και σήμερα ζει με τη σύζυγό του, Έλσα Ξαρχάκου, στο Μικρό Παπίγκο.

Το πολυτελές θέρετρο του Κώστα Κεντέρη στα Ζαγοροχώρια

Μια πανέ­μορφη και απόλυτα ταυ­τισμένη με το φυσικό περιβάλλον ξενοδοχειακή μονάδα που αποτε­λείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδια­σμένο χώρο ευεξίας, το The Mountain Spa, καθώς επίσης και ένα φημισμένο εστιατό­ριο, το Veranda at 1700 Greek Organic Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θέρετρου που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου.

Το αρχικό κτίριο, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμα­στή ιστορία, ανήκε στην οικο­γένεια της συζύγου του Κώ­στα και το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του χρησιμο­ποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούςΤο ξενοδο­χείο αναπτύσσεται με απόλυ­το σεβασμό στον -απαράμιλ­λης φυσικής ομορφιάς-χώρο σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτ­λο του πιο όμορφου μπαλκο­νιού στην χαράδρα του Βίκου, αλλά και στους οικισμούς μι­κρό και μεγάλο Πάπιγκο. Όσον αφορά στην εσωτερική διακόσμηση, το ζευγάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά καθώς η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων δένει τέλεια με τη λιτή, μοντέρνα αισθητική και τις υπογραφές γνωστών σχε­διαστών όπως των Philippe Strack, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid , Moooi, B&B Italia και Bisazza.

Κώστας Κεντέρης: Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Έλληνα Ολυμπιονίκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ