Πέγκυ Ζήνα: Το πραγματικό της όνομα ο τόπος καταγωγής της και η διάσημη μητέρα της

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια γεννήθηκε λοιπόν το 1975 στην Αθήνα, ωστόσο η καταγωγή της είναι από το χωριό Σιταριά του Νομού Ιωαννίνων.
πέγκυ-ζήνα-το-πραγματικό-της-όνομα-ο-τό-62488

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια τραγουδίστρια που μετρά πολλές επιτυχίες! Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου , όπως τον Δημήτρη Μητροπάνο. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα…

Πέγκυ Ζήνα: Το πραγματικό της όνομα, η καταγωγή και ο πρώτος δίσκος

Το πραγματικό ονοματεπώνυμο της είναι Παναγιώτα Καλλιόπη Χρυσικοπούλου. Μάλιστα, η μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλου είναι επίσης, τραγουδίστρια. Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο στα τέλη του 1995 και έφερε ως τίτλο το ψευδώνυμό της, με το οποίο ουσιαστικά συστηνόταν στο ευρύ κοινό.

Να υπενθυμίσουμε πως στον δίσκο εκείνο είχε ξεχωρίσει το τραγούδι, «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1975 και είναι κόρη της τραγουδίστριας Στέλλας Χρυσικοπούλου και του Γιώργου Ζήνα. Έχει σπουδάσει πιάνο και χορό ενώ μετά το σχολείο ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο. Παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια γεννήθηκε λοιπόν το 1975 στην Αθήνα, ωστόσο η καταγωγή της είναι από το χωριό Σιταριά του Νομού Ιωαννίνων.

Το χωριό έχει πολλά φυσικά τοπία όπως το ποτάμι με το όνομα Νιζερός, παραπόταμος του Καλαμά, με τον παλαιό Νερόμυλο και το βουνό με τα δρομάκια γεμάτα δέντρα και φυτά.

Αυτές ήταν κάποιες πληροφορίες για τη δημοφιλή τραγουδίστρια που σίγουρα δε γνωρίζατε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ