Το παίρνει το κορίτσι: Παντρεύονται άμεσα Πλεύρης και Σιακαβάρα – Πού θα γίνει ο γάμος και πού θα στεγάσουν τον έρωτά τους

το-παίρνει-το-κορίτσι-παντρεύονται-άμ-175832

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα ετοιμάζονται για τον γάμο του, σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time” και τη Σάσα Σταμάτη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την είδηση ότι οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μέσα στο 2023 και μάλιστα, η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του στην Παιανία.

Λεπτομέρειες του γάμου του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα

Όπως υπογράμμισε ο νομικός στη Σάσα Σταμάτη “η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό”.

Σήμερα, Τετάρτη, η ηθοποιός έχει επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση “Γέρμα”, ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα και αφορά την ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας που δεν έχει τεκνοποιήσει και ο διακαής πόθος της για παιδί μετατρέπεται σε εμμονή, με τον συγγραφέα να τοποθετεί την ιστορία στην ισπανική ύπαιθρο, αλλά ο Κώστας Παπαπέτρος στη διασκευή του την τοποθετεί στην περιοχή της Μάνης.

Για γάμο ετοιμάζονται Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ