«Ραγίζει» καρδιές η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον: «Ζητώ συγγνώμη, ελπίζω σύντομα να μπορώ…»

Συνεχίζεται η αποχή της Κέιτ Μίντλετον από τα επίσημα καθήκοντα της λόγω της εξαντλητικής θεραπείας που κάνει για τον καρκίνο.
ραγίζει-καρδιές-η-επιστολή-της-κέιτ-198744

Η πρίγκιπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον κοινοποίησε στα social media επιστολή της, όπου γράφει για το πόσο λυπάται που λείπει από μια σημαντική πρόβα σε μια στρατιωτική τελετή.

Κέιτ Μίντλετον: Η επιστολή της πριγκίπισσας

“Ελπίζω να είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω όλους πολύ σύντομα”, αναφέρει η Κέιτ Μίντλετον που τους τελευταίους μήνες δίνει μάχη με τον καρκίνο.

“Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει του Colonel’s Review και του Trooping the Colour. Εκτιμώ όλους όσους στρατιώτες φέτος εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες. Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω τον χαιρετισμό στο φετινό Colonel’s Review. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα”.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μίλτος Τεντόγλου: Ξανά «χρυσός» Πρωταθλητής Ευρώπης με άλμα ρεκόρ στα 8.65μ

Τα μερομήνια «μίλησαν»: «Φωτιά» η πρόβλεψη για το καλοκαίρι – Καύσωνες, κακοκαιρίες και ακραίες θερμοκρασίες

Άση Μπήλιου: Έρωτες, διακοπές και… ανάδρομος Ερμής για όλα τα ζώδια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ