Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Βάφτισαν τον γιο τους – Το σπάνιο όνομα και οι καλεσμένοι

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους υπό άκρα μυστικότητα. Το όνομα που του έδωσαν και οι καλεσμένοι.
ελένη-φουρέιρα-αλμπέρτο-μποτία-βάφτ-198712

Μεγάλες χαρές σήμερα για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία μιας και μόλις βάφτισαν τον 1,5 έτους γιο τους.

Υπενθυμίζεται ότι το όμορφο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Μάρτιο του 2023. Οι χαρούμενοι γονείς βάφτισαν (χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε και που), τον γιο τους δίνοντάς του το όνομα Ερμής.

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Βάφτισαν τον γιο τους

Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν επιλέξει να προστατεύουν τον γιο τους από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και επέλεξαν να κρατήσουν μυστικό τον τόπο του μυστηρίου.

Το απόγευμα Σαββάτου 8/6 ακολούθησε ένα πάρτι σε χώρο εκδηλώσεων στο Σούνιο. Εκεί οι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανός έσπευσαν σύσσωμοι να δώσουν το παρών και να ευχηθούν στο νεοφώτιστο για το όνομά του.

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει»

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της.

Ελένη Φουρέιρα: «Το μωρό είναι αρκετά Μποτία»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, η μουσική είναι κάτι που αγαπάω πολύ και αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο. Ανυπομονώ. Δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάθει».

Όσο για το πώς είναι ο γιος της ως μωρό η Ελένη Φουρέιρα είπε:

«Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι».

Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι μετά τη γέννηση του γιου της νιώθει ότι έχει ολοκληρωθεί ως άνθρωπος.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Ο μεγάλος έρωτας, ο χωρισμός και το προσκλητήριο γάμου

Μυρμήγκια: Το έξυπνο κόλπο για να απαλλαχθείτε μια για πάντα με 2 κινήσεις

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποχαιρετά την αγαπημένη της Δέσποινα Στυλιανοπούλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ