Ώρες αγωνίας για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση: «Έτρεχα τρεμάμενος στην κλινική»

Λαχτάρα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση: «Είχαμε τα μεσάνυχτα συσπάσεις και τρέξαμε στην κλινική. Νόμιζα ότι γεννάμε».
ώρες-αγωνίας-για-τον-μαυρίκιο-μαυρικί-196171

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πέρασαν ώρες αγωνίας, όταν τα μεσάνυχτα η εγκυμονούσα σύζυγος του γνωστού μουσικού είχε συσπάσεις με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να ταραχτούν αρκετά.

Λαχτάρα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

Πιο αναλυτικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με αφορμή το baby shower που διοργάνωσαν για το κοριτσάκι που περιμένουν, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου και αναφέρθηκε στο δύσκολο βράδυ με τις συσπάσεις της συζύγου του και του μωρού.

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο περάσαμε μια μεγάλη ταραχή. Είχαμε τα μεσάνυχτα συσπάσεις και τρέξαμε στην κλινική. Νόμιζα ότι γεννάμε», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τις ώρες αγωνίας που βίωσαν με την Ιλάειρα Ζήση.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την προωρότητα, Εγώ έτρεχα τρεμάμενος να πάω στην κλινική με τη γυναίκα της ζωής μου. Νόμιζα ότι θα γεννήσουμε πριν το baby shower, αλλά πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να παίρνουμε βαθιές ανάσες», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εριέττα Κούρκουλου: «Από τύχη βρισκόμαστε εδώ»

5 ζώδια που κρατούν ζωντανό τον πρώτο έρωτα στη μνήμη τους

Καλός άνθρωπος είναι εκείνος που ξέρει να αγκαλιάσει έναν άλλον άνθρωπο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ