Σεμνός και κούκλος: O «άγνωστος» αδερφός του Σωτήρη Κοντιζά δεν έχει καμία σχέση με την μαγειρική

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει έναν κούκλο αδελφό που λίγοι έχουν δει: Aν και δεν κάνουν το ίδιο ή παρόμοιο επάγγελμα, έχουν πολλά κοινά
σεμνός-και-κούκλος-o-άγνωστος-αδερφό-196138

Ο πιο μικρός και χαϊδεμένος αδελφός του Σωτήρη Κοντιζά, που γνωρίσαμε στο MasterChef, είναι πανέμορφος όσο ο αδελφός του αλλά επιλέγει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον λένε Κοσμά και δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την μαγειρική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είναι μόνο αγαπημένος του MasterChef, ή favorite σεφ στον κόσμο της γαστρονομίας. Είναι και ένα οικείο πρόσωπο του τηλεοπτικού κοινού τα τελευταία χρόνια, που ενώ αρχικά έμοιαζε απρόσιτος, έχει μοιραστεί πολύ περισσότερα πράγματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή από κάθε άλλον κριτή του μαγειρικού διαγωνισμού.

Και μπορεί να γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για την σύζυγό του Δέσποινα και τα τρία τους παιδιά (Αριάνα Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι Ολίβια), αλλά με ένα άλλο μέλος της ευρύτερης οικογένειάς του, έχει μία ιδιαίτερη σχέση και αυτός είναι ο μικρότερος αδελφός του Κοσμάς με τον οποίο έχουν ένα κοινό, αλλά αυτό δεν είναι η μαγειρική.

Σωτήρης Κοντιζάς: Ο κούκλος αδερφός του Κοσμάς

Ο γιαπωνέζος του MasterChef όπως συνηθίσαμε να τον λέμε λόγω της καταγωγής της μητέρας του, έχει από την πλευρά του πατέρα του καταγωγή από τις Σέρρες αλλά και από την Μύκονο. Και με πεθερά από την Λάρισα όπως έχει εξομολογηθεί σε ένα επεισόδιο, η οποία συχνά του στέλνει τραχανά, αγαπημένο φαγητό τόσο δικό του όσο και της μικρής του κόρης Ιζούμι.

Ο πατέρας του γνώρισε την μητέρα του κατά την διάρκεια των σπουδών του στο Λονδίνο και έζησε μέχρι τα δύο του χρόνια στην Ιαπωνία και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Τα ασιατικά χαρακτηριστικά είναι εμφανή στον Σωτήρη, αλλά λιγότερο εμφανή στον κατά 3 χρόνια μικρότερο (και άγνωστό μας) αδελφό του Κοσμά στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Μαζί τα δύο αδέλφια τα έχουμε δει μόνο μία φορά, σε μία επίσημη πρεμιέρα ταινίας.

Aυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν κάνουν κολλητή παρέα από τότε που ήταν σε μικρή ηλικία. Και έχουν αρκετά κοινά και μην πηγαίνει ο νους σου αυτόματα στην μαγειρική.

Σωτήρης Κοντιζάς: Mε τι ασχολείται ο αδερφός του

Ο αδελφός του ασχολείται με τους υπολογιστές ως επεξεργαστής συστημάτων και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι λάτρης σε οτιδήποτε αφορά σε αυτήν. Ακόμη και τα παιχνίδια.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας μάλιστα, ο αδελφός του ήταν μόνιμα στο σπίτι του για να παίζουν μαζί όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει. Και το έκαναν από τότε που ήταν παιδιά: «Παίζαμε με τον αδερφό μου ασταμάτητα Tekken2, Gran Turismo, Resident Evil, Metal Gear Solid, Final Fantasy VII, ProEvolutionSoccer. Πόσα παζάρια και πόση παντόφλα να ρίξει μια μάνα. Όπως και τότε, έτσι και τώρα. Ίδιο ακριβώς συναίσθημα. Ανοίγω το κουτί, βγάζω την κονσόλα, συνδέω, πατάω το κουμπί και μου σηκώνεται η τρίχα».

Η μόνη σχέση που έχει με την μαγειρική μας την έχει αποκαλύψει επίσης ο Σωτήρης:«Ο αδελφός μου δεν ασχολείται με την μαγειρική αλλά ωστόσο φτιάχνει καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας».

Ο Κοσμάς Κοντιζάς έχει και ένα ακόμη κοινό με τον αδελφό του Σωτήρη, αφού εκτός από την τεχνολογία αγαπά και τα ταξίδια.

Δεν έχει όμως εξοικειωθεί με την δημοσιότητα και ούτε θέλει να το κάνει στο μέλλον. Ιδιωτικό παραμένει το προφίλ του στο Instagram και για περιορισμένο κοινό οι δημοσιεύσεις του στο Facebook.

Για να μην εμπλακεί προφανώς σε ένα έμμεσο παιχνίδι με την δημοσιότητα όπως αυτονόητα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Βενζίνη: Οι λόγοι που δεν πρέπει να γεμίζεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου

6ωρη εργασία με μισθό 8ωρου: Ποια ελληνική εταιρία εφαρμόζει αυτό το σύστημα για τους υπαλλήλους της

Εριέττα Κούρκουλου: «Από τύχη βρισκόμαστε εδώ»

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ